torsdag 24. november 2016

Farmerskrue aluminium

Skruen er produsert av aluminium og lakkert med polyesterpulverlakk. Ny farmerskrue med linsehode fra Christiania Spigerverk. Farmerskruer finnes i stål, aluminium og rustfri utførelse.


Vi lagerfører et stort sortiment til bransjer som . FARMARSKRUV 5XALU SV SB=15. Leddet skive med mm EPDM- gummi.

Monteringsskruer og farmerskruer til ulike plateprofiler, i ulike modeller og. Galvaniske strømninger mot aluminium o. Vi kan nå levere farmerskruer i Akvalitet i følgende dimisjoner: Ø9x19mm, Ø9x35mm. Leveres også i aluminium til samme formål, men beregnet for aluminiumplater. Borskrue som benyttes for feste av stålplater til tre. Skruene har skiver av aluminium , og alle pakninger er påvulkanisert i EPDM- gummi.


Samtlige har sekskanthode (mm). Easily share your publications . FARMERSKRUE 8XHVIT A250.

To anerkjente materialer: Aluminium og sink, inngår i en sterk kombinasjon under navnet. Moderne stativer lages av aluminium og dermed er de svært lette og stabile. Selvborende farmerskruer i standardfarger. Farmarskruv överlapp aluminium.


Rostfri borrande och gängpressande skruv . Robust innmatingskonstruksjon i aluminium. Effekt 4W Turtall (rpm). Takplater skal festes med farmerskruer , samt at en trenger overlappingsskruer. Vi tilbyr også disse i en utmerket kvalitet.


Det er i utgangspunktet ikke så mye . Aluminium er et utmerket alternativ i miljøer med saltholdig og fuktig luft. Med farmerskruen festes plater mot trebjelker når man eksempelvis monterer . Det optimale ville ha vært millimeter aluminium , mener han. For da ville snøen ha sklidd av.


Skru fast med farmerskruer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg