onsdag 30. november 2016

Hvordan fungerer en vannlås

En eller et vannlås eller vasslås er en konstruksjon som benyttes i sluk og avløp for å hindre at kloakkgass og lukt trenger opp fra rørsystemet. Det er ingen standard for hvordan et avløp ser ut, for det er mange. SKRU PÅ AVLØPET Skru vannlåsen på gjengestussen under vasken. I videoen under kan du se hvordan du gjør det.


For at baderomsmøbler og installasjoner skal fungere optimalt over ti må du selv ta ansvar. Start med å skru av vannlåsen , koppen som henger under vasken.

Hensikten med vannlåsen er å holde vond lukt ute. Er ikke helt sikker på hva du tenker på. Du har nice to have og du har need to have. Vannlås er en need to have.


Enkel hvit vannlås i plast, eller stilig design vannlås i krom. Er det virkelig sånn det skal se ut? Skulle det ikke være en form for vannlås der? Smalt avløp dusjkabinett 24.


Rense sluk, vannlås og sil.

Sluket må renses jevnlig, hvis ikke fylles det opp med hår og smuss. Når sluket står i lange perioder uten vanntilførsel for eksempel i . Rørlegger Anders Fossen fra Jørstad KTL, viser deg hvordan. Det er lurt å rense vannlåsen under vasken med jevne mellomrom, slik at du unngår tette rør. Bør jeg rigge til en større vannlås med mer vann og dermed større tyngde eller kan problemet ligge et annet sted?


Hva er problemt til Eivind Trædal? Skiftet kjøkken, ny vask og monterte ny sluk i vask og tilhørende vannlås. Doennes: Hvordan kan jeg utføre lufting? Internett sier jeg må rense vannlåsen , så jeg løfter opp slukristene, men.


Avløpet fra dassen og håndvasken på badet fungerer uproblematisk, . Men hvordan ser du egentlig om avløpet fungerer som det skal? Det ene er avløpet i dusjen og det andre er vannlåsen under vasken. Under risten er det en topp og under der en kopp som fungerer som vannlås.


Det er derfor lurt å ta bilde av hvordan det ser ut før det tas fra . Her gir vi deg noen tips til hvordan du kan gjøre dette enkelt og relativt smertefritt. Pass også på å rense vannlåsen i dusjen en gang i året. VOND LUKT: Sluk og vannlås kan ofte tørke ut dersom det ikke er jevnlig. Tipset fungerer fordi vannet fukter rørene og lager en luktsperre.


De fleste mennesker aner ikke hvordan ting virker, og bryr seg heller ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg