onsdag 30. november 2016

Selvborende skruer betong

Gripex spesialskrue for feste i betong , Leca og Siporex. Selvborende skruer , 1stk. Clipsmutter- og plateskruesett, 1deler. Den selvborende skruen for feste av plast- og tynnplate på metall.


Rustfri selvborende skrue , bi- metall. Prøver man å bore et hull i betongveggen og så skru i en skrue rett inn i, graver man gjerne bare ut et større hull, og skruen sitter ikke i det hele .

Her kan du også finne plugger og ekspansjonsankere når du skal feste noe i f. Trenger du kun noen få skruer , muttere, plugger eller . Skrue selvborende som benyttes til Jumbolite, Prolite og JærboPro. Benytt et bor med høy stigning og forbor 8mm hull i . Byggmakker har et meget bredt utvalg av skruer av alle salg, alle størrelser og til alle underlag og materiell. Usikker på hva du trenger, snakk med en av våre . Innføring i skruer , spiker og festeplugger. Spikerplugg for innboring i mur og betong er en kombisak: Bor hull, bank inn pluggen, og den.


De fleste skruer er i dag selvborende , dvs.

CB Betongskruer er en komplett serie skruer for ulike innfestings løsninger. Stolpespyd 50x100x7Kellen. Denne skruen har en skrues beste egenskaper i begge ender.


Skrue og nylonplugg mot lettbetong , tegl og Leca. Tradisjonelle gjengeformende skruer er ofte uegnede eller vanskelige å montere. Gjengeformende skruer for byggebransjen. Brukes i betong , massiv stein.


Komplett Fischer boks med plugger og skruer. Eksempel på etterisolering med ny, ubrennbar isolasjon på dekke av betong og eksisterende . Monteres med stjerneskrujern eller Phillips bits nr. Vi har lansert fullt sortiment på skruer, pakket i robuste bokser tilpasset elektrikerens. Skruene sammenbinder alt fra elektriske tannbørster til hengsler og store betongkonstruksjoner.


Grovt sett skiller vi mellom treskruer og maskinskruer. SKRUE SENKHODE TORX 0X25MM EZ 10STK. Mange har dessuten en selvborende spiss som bryter trefibrene på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg