tirsdag 29. november 2016

Helnor bakkekran

Teleskopiske spindelforlengere for bakkekraner. Senere som et eget selskap på 90-tallet. Plasseringsvennlig spindelforlenger for bakkekran. Denne løsningen sikrer nøyaktig betjening av både spindelforlenger og bakkekran.


Kan “låses” i alle stillinger på grunn av ovalt varerør. Modell Ahar syrefast spindel. Svarer vanligvis innen tre timer. Profilinformasjon om selgeren. HELNOR lanserer nå en ny serie teleskopiske spindelforlengere.


For enkelte bakkekraner kreves det bruk av et adapter. Monteringsanvisning for reparasjonssett som skal monteres under skjøt mellom ytre og indre plastrør på. Markedets bredeste utvalg.


Helnor telskoprør for bakkekran. Dette betyr at du trenger flere omdreininger for å stenge eller åpne bakkekrana. Vi er stolte av å presentere en helnorsk bedrift med høy kompetanse som kan.


Selge, produsere og utvikle produkter for betjening og kontroll innen. Brikken kan fjernes og underliggende tekst sluseventil markerer at ventilen krever mange omdreininger for å betjenes. Spindelforlengere for bakkekraner.


Stått i bakken ett år, men har aldri vert vann i den . Vi er en produsent for VVS, VA og byggmarkedet. I tillegg fører vi agenturer for nøddusj, overvannshåndtering samt inspeksjonsluker og lokk. Bikeshop er en helnorsk , privateid bedrift som spesialiserer seg på sykkel og triatlon. Benytt vår gateboks XB250(ø250mm) til sluseventiler, og XB2til bakkekraner.


Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg