mandag 28. november 2016

Hadeland glassverk åpningstider

Du er alltid velkommen til å kontakte oss! Våre serveringssteder tilbyr kortreist kvalitetsmat, norske favoritter og tradisjonsrik bakst av . I Glasshytta kan du blåse ditt eget . Mer info om åpningstider finnes på hadeland - glassverk. I Kokkestua serverer vi varme og kalde lunsj- og . Ser du etter ◴ åpningstidene til Lexington? Gå ikke glipp av Christiania Glasmagasins store utvalg av kvalitetsprodukter til kjøkkenet. Vi har et stort utvalg flotte serviser til hverdag og fest samt . I sommer blir det utvidet åpningstid i Brandbu fra 25.


Var inne på hjemmesidene for å sjekke åpningstider , men så ikke noe der om . Langfredag og påskeaften holder vi stengt. Mandag til onsdag, og fredag fra til 16. Glasshåndverket bygger på svært gamle tradisjoner. Sjekk butikkenes egne åpningstider. Glasshytta og Museet har varierende åpningstider og stenger før butikkene.


Hadeland glassverk 2år. Som et vakkert lite pusterom langs RV. Vi tar imot selskaper, bussgrupper, minnestunder etc også utenom åpningstidene. Aktiviteter og åpningstider.


I anledning den interaktive familieattraksjonen . Utvidede åpningstider under auksjonsvisninger og utstillinger. I tillegg er det en egen ny avdeling med gårdsmat og lokale . MAGNOR GLASSVERK FABRIKKUTSALG Rett ved den glødende glasshytta. Glassblåsing-og-fabrikkpriser-til-12-19.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg