fredag 25. november 2016

Symptomer på defekt dieselpumpe

Jeg har fått følgende problemer på min sure gamle . Luft i bremsene og symptomer på defekt EGR ventil - Bil 6. Mistenker ødelagt Dynamo i BMW E4 symptomer ? Jeg tror dieselmatepumpa på bilen min er gåen. Bilen er litt tungstartet nå, .

Dieselpumpe bytte 1- Defender Forum innlegg 21. Startproblemer - mye lyd fra dieselpumpe. Symptomene du nevner er typiske for en sviktende dieselpumpe (høytrykk), men de kan også relateres til et forestående turbohavari.


Problem med 525td -feil funnet! Flere resultater fra bimmers. Hvis du har problemer med din diesel bil eller lastebil , kan det ha noe å gjøre med en dårlig diesel pumpe. Det er noen tegn og symptomer som er spesifikke .

Men vil dårlige dyser gi noen andre symptomer enn bare tung å starte som nevnt. Så ble det verre igjen, fikk konstatert at dieselpumpa var defekt og fikk skiftet . Dette problemet er allerede løst, men tenkte jeg skulle skrive et par linjer, i fall det kan være til hjep for andre. På vei fra vinterferie på Bjorli . Hej Hvad er symptomerne på en defekt dieselpumpe.


Og vil man ikke se metal stumper i brændstof filteret, . Er det ikke at bilen ikke vil starte. Teknisk og trimming – Diskusjon. Men spørsmålet ditt om dieseldyr kan ødlegge ei dieselpumpe , svaret ja. Har den gradvis blitt slappere og slappere, derimot så er det nok sannsynligvis selve turboen som er defekt og som må byttes. Hvis din brændstofpumpe er defekt , kan det ikke opretholde det korrekte tryk.


VCDSeren skriver noget om periodisk . Om det var en defekt injector, burde den ikke fortsatt gå? Jeg synes symptomene dine høres ut som at regreima de har tannet over, som jeg. Dårlig med dieselpumpe på common rail ☺ men anbefaler å få lest feilkoder ☺ .

Ford Escort TD Tuscany st. Den der sidder i brændstof filteret). Har kørt en ca 6km med . Høres ut som en typisk defekt dyse dette, få bilen til nærmeste ford verksted du. Noe av de samme symptomene som du beskriver men fikk ikke kjørt så langt som mil da. Etter det ble den veldig tungstartet.


På verksted igjen i dag hvor de konstaterer defekt dieselpumpe. Jan Ivar Engebretsen til å tyde symptomene. Styringenhet dieselpumpe ? Er ikke helt sikker på ka feilkoden mener, utenom at sensoren er muligens defekt. Tviler på at den feilkoden er årsaken til symptomene du beskriver, men den er jo grei å få fikset .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg