fredag 14. juli 2017

Apotektekniker kurs

Dette er kurset for deg som har erfaring fra apotekarbeid og ønsker autorisasjon. Apotektekniker studiet - nettstudie. Bli autorisert apotektekniker med vårt studietilbud!


Arbeidsledige over år som ønsker arbeid som apotektekniker. En apotektekniker arbeider i apoteker under faglig ledelse av farmasøyter.

Eller du kan feks gå på folkeuniversitetet om du bor i næheten, der starter kurs februar på lillestrøm. Det kommer litt an på hva slags . Her kan du ta alt fra universitet- og høgskolestudier til yrkesrettede kurs , . Nettkursene har som mål at apotekteknikere , sykepleiere og annet helsepersonell som jobber i apotek skal være gode legemiddelrådgivere. OPK-instituttet tilbyr rene nettstudier og tilbyr utdanning til apotektekniker som rent nettstudium, alle tre nivåene VG VGog VG3.


Kurset starter i august med plasser. Et yrke som apotektekniker har mange oppgaver knyttet til reseptekspedering, varehåndtering og .

I oversikten finner du Helseservice kurs fra hele landet, og alle Helseservice kurs er. Vg3) som apotektekniker , helsesekretær eller tannhelsesekretær. I Vgkan du velge spesialisering for å oppnå autorisasjon som helsesekretær, apotektekniker eller tannhelsesekretær.


Er du usikker på hva du trenger av fag, . Det innebærer at skolen garanterer for at vi har gitt deg nødvendig praktisk og teoretisk opplæring til å utøve . Noen av våre kurs dekker hele Nordlan og andre har deltakere fra hele Nord- Norge. Det planlegges kurs per år innen . Vi tilbyr gratis videregående utdanning for voksne. Utdanningen kan føre fram til fagbrev, yrkes- eller studiekompetanse. Du kan også få veiledning og . Grunnkurs i helse- og sosialfag år.


Fleksibelt - nettstøttet - samlinger - . Videregående kurs I, helseservicefag år. Det nylanserte Apokus- kurset om munntørrhet får toppscore blant. Hovedmålgruppen nå er etter- og videreutdanning av apotekteknikere , i alle typer.


De fleste kursene arrangeres i Oslo, men det har vært avholdt en rekke kurs.

Du lærer om legemidler og andre apotekvarer, og veiledning av kunde om riktig . Egenvurderingsskjema til lærerplanene for apotektekniker. Deltatt på ulike kurs og samlinger for å styrke kompetanse i salg og coaching. Kontakt med legemiddelfirmaer og kosmetiske firmaer som besøker apoteket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg