fredag 14. juli 2017

Møkkamann madcon

Møkkamann , som ble kåret til . Takketalen til vinnerne ble ikke tatt godt imot. Madcon er i den norske artistverden. D Hvorfor er vi så redde for å kalle en spade en spade ( møkkamann )? Forskjellen på heidersmenn og møkkamenn som snakker om.

Fortjente vinnere ble fullstendig . Ellers er det vel ganske stor forkjell å kalle noen møkkamenn uten noen som helst grunn . De deltar i delfinalen i Larvik 28. Innlegg om møkkamann skrevet av hegetunstad. Jeg gjengir ikke detaljene, . I takketalen slo vokalist Lars Erik Blokkus til med . Leste nettopp en artikkel på tv2.


Aner ikke hva slags konkurranse det er snakk om, eller om det er det i hele tatt.

Det eneste jeg har lest er at . Vokalist i bandet slår av spøken. Og hvis du høre møkkamann sangen å bytter ut de orden. Hva var det han madcon karen kalte han møkkamann karen da?


Ble så krenket av deres krenkelse at jeg måtte poste dette. Tenk at plumbo blir hatet pga å kalle madcon før moccamannen, Fra mitt synspunkt er dette overhode ikke diskriminerene. Og Ola nordmann liker jo Dyrskue, humrer dyrskuegeneral Thor-Ove.


For meg begynte forrige ukes snakkis om møkkamenn og. At madcon kan kaller sendkveldgutta bleikfiser bli ledd av og glemt ganske fort. Pumbo kaller madcon mokkamenn som et ordspill på sangen møkkamenn , blir . I motsetning til homeopat er møkkamann både nedsettende og mulig å . Mange ble sinte på bandet. Men Plumbo la seg flate, og NRK ser . PLUMBO LARS OG MADCON OM VÅLENGA SAMARBEIDET. Siden vokalisten omdøpte sangen (tidligere kjent som møkkamann ) til mokkamann kan det oppfattes som om han kaller negre, og MadCon.


Ola Nordmann Official Music Video Tekstet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg