mandag 24. juli 2017

Naf dekktrykkmåler

Flere av produktene vi har solgt gjennom nettbutikken finner du nå på våre NAF - sentre. Butikken i NAF -gården i Østensjøveien i Oslo, samt NAF -sentrene i Oslo,. Batteri- og ladekontroll skal forebygge startvansker eller stopp som følge av batteri- eller ladefeil i bilens ladesystem.


I dag kjøpte jeg dekktrykkmåler hos NAF til 1kr. Den kan i utgangspunktet bare brukes på bilventil, men etter at jeg kappet .

Til normal kjøring, så er det ikke nødvendig med kalibrert dekktrykkmåling. Disse synes jeg ser ut som er veldig like dem som selges i NAF -butikken . Ta kontrollen selv med egen NAF dekktrykkmåler. Ny smart dekktrykkmåler med stort lettlest display. Riktig dekktrykk legges inn på forhånd.


Han har bakgrunn som biltester og teknisk konsulent i NAF i år. Såkalt TPMS ( tyre pressure monitoring system) ble påbudt i alle nye .

Digital Tyre Pressure Gauge. Bufret NAF dekktrykkmåler fra FINN. Det står ikke oppført med bar i instruksjonsboken? Hvordan finner jeg da ut hva som er rett trykk?


Kjøpt på nettbutikk hos NAF. Jeg bruker dekktrykkmåler fra NAF -butikken. Husk å måle på kalde dekk for å få riktig måleresultat, altså ikke rett etter at du har vært ute og kjørt . Det som er enklere enn å ta ut kompressor for å sjekke lufttrykk er å spandere noen kroner på digital dekktrykkmåler , kan anbefale NAF. Selv om NAF mener at kravene i seg selv er gode, så er de ikke ukritisk.


Man kan bruke en dekktrykkmåler som er digital, denne kan kjøpes for noen hundrelapper, for eksempel hos NAF. Tilsvarer kg) NAF dekktrykkmåler er produsert i aluminium og leveres i. Mange som mener at den som selges i NAF -butikken er meget bra. Informasjonsansvarlig Christina Sundli-Härdig i NAF Region Vest mener.


Personlig har jeg en fra C. Avdeling Nedre Romerike er NAF dekker kommunene: Rælingen, Skedsmo, Fet,.

Vi skal skape fremtidens digitale trafikant-tjenester ved å utforske og eksperimentere med nye retninger og finne morgendagens kundebehov. Ny premiert vervekampanje! Denne gangen deler vi ut premier når vi har nådd 6tilhengere.


Premiene er: stykk dekktrykkmåler stykk LED lommelykter. Min anbefaling og NAF er å skaffe egen digital dekktrykk måler. Ikke kjøp Biltema sin, den kan du ikke stole på, men NAF sin egen er god. Vareutvalg på NAF -sentrene.


Special Price KR 24Ordinær Pris KR 3100.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg