fredag 21. juli 2017

Rørkutter pvc

Vi sender ordren din samme dag som du bestiller! Rørkutter for PVC rør ø35mm, utskiftbare kniver. Enkel kutting takket være god ergonomi og utveksling i skaftet. Reserveblad for rørkutteren, se el. PVC-rørkutteren er designet for profesjonelt bruk.


Maksimal diameter på rør er mm.

Armene på verktøyet er laget av trykkstøpt aluminium. For kapping av PVC , PEX-rør og andre lignende myke plastrør. Kjempestort utvalg til knallpriser og korte leveringstider! Tactix rørkutter PVC 42mm. Dato tilgjengelig: 1kr.


Leter du etter billige Tenger på nett? Kjøp det på salg hos lightinthebox. Egnet til kapping i hjørner og andre steder der det er trangt.

Har lav vekt og er lett håndterlig pga. Kutter harde og myke PVC-rør, gummirør, IsoflexrørMax kuttestørrelse 29mm Ø. Kutter for PVC og plast 42mm Lenox Blad i rustfritt stål, designet for effektiv kutting. Ergo håndtak som gjør det mulig å kutte også i våte og møkkete omgivlser.


Perfekt der det er trangt om plassen og meget godt egnet til. Castor rørkutter, 2volt. Til bruk ved kapping av PVC og andre plastrør.


Maskinen faser og kapper røret i samme operasjon. Den er ikke dimensjonsbegrenset . Strømmåler Strømtestere Tidsur Varmekabel, slange, balje, osv. DIY VVS-prosjekter kan gjøres mye enklere ved å bruke riktig rørkutter. PVC eller CPVC i en klemme, men for å holde kobber rør kutter skarp, . Verktøy YATO PVC -rørkutter mm . Kapper og faser i ett moment.


PLastsaks for PVC rør Ridgid. Varens opprinnelsesland: ES. Denne allsidige kutteren kan benyttes på rør i polyetylen (PE) og polypropylen ( PP) samt tynnveggede PVC -rør i to standardstørrelser med ytre diameter på 32 .

Sjekk priser på rørkutter rørkutter. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp rørkutter rørkutter billig i nettbutikkene. Sagtagget blad i rustfritt stål krever mindre trykk til å kutte, og gir et . Pvc-rør, opprinnelig utformet for rørleggingsformål, er et smart og rimelig materiale.


Du vil også trenge verktøy som målebån PVC- rørkutter og sandpapir.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg