fredag 21. juli 2017

Håndoverfres

Håndoverfreser for fresearbeider i tre finner du hos oss. Med en håndoverfres kan du frese spor, kantprofiler, former og lage hull og uttak med høy presisjon. Forhåndsinnstilling av dybden med skala og justering og SDS-system for kopierhylse og spindellåsing.


En kraftig håndoverfres for hjemmehåndverkeren med høye krav, velegnet for fresearbeid i tre og plast. For laging av skilt og lister, fasing av dører, skapdører .

Kraftig håndoverfres for porfesjonell bruk. Fresen har dybdejustering, elektronisk mykstart, konstant elektronikk samt LED-arbeidsbelysning for god sikt på . Det lille, blanke hjulet nederst på . I første omgang trenger jeg en håndoverfres. Oppgaven nå er å fjerne en firkant i øvre halvdel på en benkeplate, i hardt treverk er jo dette en . En håndoverfres er et verktøy som brukes til å frese ut (hule ut) et område på overflaten av et relativt hardt arbeidsstykke, som vanligvis er tre eller plast.


Eg Overfreser har perfekt ergonomi og mer enn nok kraft til gjør- det-selv-prosjekter som.

Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Skil, men den går i alle fall . Passer også CMT7E og CMT8E. Dybdeinnstilling på mm gir nøyaktig fresing i den dybden du ønsker.


Støvavsug gjennom søylene gir god oversikt over . Regulering av turtall ved bearbeiding i . HÅNDOVERFRES ELEKT DW621K DEWALT. Ergonomisk håndoverfres med dybdejustering, elektronisk mykstart og konstant elektronikk. Enkelt bladbytte ved hjelp av nøkkel.


Solid fresebord for håndoverfres i støpejern utførelse. Bordet er forberedt for montering av CMT og TRITON håndoverfreser med sveiv. Allsidig, kompakt og kraftig maskin med mykgrep, trinnløs hastighet og spindellås for rask skifting av freser. Store sidehåndtak gir godt grep, økt sikkerhet og kontroll. Gummiert håndtak gir en stabil og sikker arbeidsstilling.


Allsidig og sterk håndoverfres for utfresning av spor og profiler i tre.

Er også et velegnet verktøy ved utskiftning av ødelagte parkettlameller. Har du tenkt å kjøpe håndoverfres ? Eller kanskje du alt har den i huset og er litt usikker på hva skal du lage og hvor du skal begynne? Hva skal til for at fresen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg