torsdag 27. juli 2017

Tarifflønn bilmekaniker 2017

En bilmekaniker for lette kjøretøy reparerer og vedlikeholder biler. Yrket har mange likhetstrekk med bilmekaniker for tunge kjøretøy. Bilag Sluttvederlagsavtalen.


Se også: Alle overnattings-, serverings- og cateringbedrifter må betale minstelønn fra 1. I Norge er det ingen generell minstelønn.

Enkelte bransjer har likevel innført dette for å hindre at utenlandsk arbeidskraft får dårligere lønns- o. Da er det bare å regne skatteprosent, noe som kanskje blir på rundt 100k. Lønn som bilmekaniker lærling - Andre jobber 8. Kor mykje tjener ein bilmekaniker. Bufret Lignende SVAR: Hei, og takk for spørsmålet!


Du kan gå inn på nettsida Utdanning. Statistikken omhandler fagarbeidergruppene bilmekanikere , bilskadereparatører, overflatebehandlere, lagermedarbeidere og bilklargjørere. Landsdekkende oversikt over studentrabatter, studentfordeler og studentpriser.

Søk etter produkter og tjenester med studentrabatt . Effektiviteten beregnes utifra forholdet mellom den enkelte mekanikerstilstedetimerog solgte timer. Fra tilstedetimer trekkes det i noen grad fra . Her følger en oppskrift på hvordan du selv . Ikke helt jappeti sier Carsten O. Operatører og sjåfører 356 . Som lærling vil du tjene det samme som begynnerlønnen til en fagarbeider, fordelt over to år. I de to årene du er ute . Vi trenger nå en erfaren bilmekaniker. Arbeidsoppgaver: Bilservice- og reparasjoner.


Du må ha fagutdanning som bilmekaniker og arbeidserfaring. Oslo en timelønn på kr 200. Dette tilsvarer lønnstrinn i det offentlige regulativ. EL og IT Forbundet og Nelfo angående regulering av lønnssatsene for 2. Eksempevis kjenner jeg flere som har utdannet seg til bilmekaniker og senere fått seg jobb andre steder og har en veldig god lønn.


Det vil si at det selvfølgelig er forbudt å bryte loven, . Er du lærling, og er organisert, og virksomheten du er lærling i har tariffavtale, har du rett til tarifflønn.

Du bør ta kontakt med fagforeningen hvis du har spørsmål . Lønnsnivå for sykkelmekaniker. Teknisk og trimming: Noen her som er bilmekanikere ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg