tirsdag 11. juli 2017

Vanntank 600 liter

Laget av solid profesjonell kvalitet. Palle Tank montert i metallramme, komplett med fittings og stuss. Vanntanken er produsert i fast . Den er laget for oppbevaring av 6liter forvarmet vann opp til ° C fra urkjølingen.


Lokk: Svart standard Ø 1mm Typeskilt foran: 5x 3mm.

Ventil: Kuleventil DN5 pakning PFTE. Vannbeholder for benkskap liter. Denne vanntanken på 1liter er spesiallaget for norske forhold. Produsert i kulde- og UV-bestandig polyethyleneplast. IBC (TOTE) tanker gis bort.


Disse bar vert brukt kun en gang til ett mat produkt. De er rengjort profesjonelt for bruk i mat industrien og . BIA vanntank brukes til oppsamling av vann fra tak, bekk eller borehull.

Kan også produseres i andre farger ved større antall. For bestilling se vår forhandleroversikt eller kontakt oss. VANNTANKER TIL FRITIDSBÅTER. Han og kollegene har selv tatt med seg en ekstra traktor med 6- liters vanntank med pumpe for å væte skogsområdene de jobber i og for å . Ypperlig i båter, campingvogner og hytter uten innlagt vann.


Rotasjonsstøpt av kulde- og UV-bestandig polyetylen. Motor, : 2hk, automatgear. For dager siden - En IBC-tank er en robust vanntank som kan romme mange hundre liter vann. På det verste hadde jeg 6liter med vann stående i hagen.


Skal nå kjøpe vanntank til Gamla og lurer i den sammenheng på hvor. Jeg har 4Liter å tenker på å utvide til 6Liter , tror det stemmer bra . Sikkerhet og sikkerhetsutstyr. Fartøyet er bygget i henhold til reglene av . Unn deg komfort på hytten.


Pumpekapasitet: 6liter pr. Da vi har valgt å bruke en ganske stor vanntank til dette systemet .

Selv med lav kilometerstand bærer den preg av alderen. Bilen har ikke plass til nødvendig utstyr og har en vanntank på bare 500- 6liter. Sammenleggbar vanntank på liter med ventil og helletut.


Den blir brukt til å frakte utstyr og mannskap, pluss en vanntank på 6liter. I dag er det ikke mulig å skaffe deler til bilen. Vannsuger, Diverse dyser og verktøy.


Energy Rent leverer nøkkelferdige mobile anlegg! Enten du trenger mobil oppvarming, mobil kjøling eller hjelp til varmeveksling. Hos oss kan du kjøpe eller leie . Karet på 4liter er ekstra lavt og derfor velegnet til sau og geiter. Drikkekar, Standar 6liter. IBC-Container - Vi har lave priser, rask levering og minimum års garanti.


Kjøp online eller ring oss for personlig service!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg