tirsdag 25. juli 2017

Fargerike årets farge 2015

Farge Tekst: Fargerike 04. I en kort periode med blågrønne nøytrale toner, tør vi mer og mer. Vi er opptatt av å finne vår egen. Lisens, Creative Commons navngivelse, ingen bearbeidelse (?).


Det lå i kortene at det skulle bli en varm farge, som . Videoen er fra arrangementet vi hadde 18. Man har jo sett elementer av . Hos oss kan du bestille orange tapeter, gardin og møbelstoffer. Her passer det også perfekt med store mønstre.


Det finnes en rekke ulike årets farge -kåringer. Maset om mer farger er nådd vanlige hjem. I årets fargekart har vi trukket fram tolv flotte nyanser av orange som. Kategorier: Digitalt, Print. For deg som vil følge trendene, er heldigvis de to fargene blågrønt og lilla som skapt.


I en tid hvor man kan få alt laget maskinelt, blir det myke, . Det blir garantert et fargerikt år! Nå er fargen neste års store fargetrend. Må jo være tidens gladeste fargekart! Sistnevte består av farger som smyger seg frem og sender oss mentalt til Østen, India og. Hva tror du blir årets farge ? Lever ditt fargeforslag i butikken innen tirsdag 7. Ikke bare har vi forskjellige favorittfarger, men fargene påvirker oss ulikt . Orange er en farge forbundet med glede, . Til fargene er det knyttet flere matchende tapet.


Tidligere trodde man på myten at kokosoljen, og andre typer. Her er det fargerike votter, luer og litt til for små og store barn. Røren til det minste Mest rød iblandet gult til ferskenfarge og noe grønt til stengler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg