torsdag 27. juli 2017

Bensinkanne 20l

Rød kanne i meget kraftig plast, er norsk produsert. BENSINKANNE 20L RØD TRIO PLAST (N). Har du meldt deg på våre nyhetsbrev ? Legg til i innkjøpslisten. Finnes på lager i varehus.

Denne modellen er på 20L og tydelig merket GASOLINE – ligner en. I plast, med bøyelig helletut. Bensinkanne i klassisk militærstil. Jerrykanne i meget høy kvalitet fra Scepter.


Lufting i bakkant av håndtak sørger for meget effektiv tømming. Kannen leveres komplett med . Drivstoff Metalkanne som holder i mange år til. Dette produktet er utgått fra vårt sortiment, og kommer ikke inn igjen.

Vi har under listet opp lignende produkter fra samme . Bli den første til å omtale dette produktet. Bøyelig helletut letter avhellingen. Med fleksitut og lufteskrue for enklere påfylling.


Universalt hurtigfeste inngår allti kan med fordel festes i racket, bagasjeboksen, hengeren eller lignende. SPEFR Gas Vår beste fuelkanne for bensin! Samme kanne som de velkjente bensinkannene, men med elektrisk pumpe og innebygget . Ta kontakt med oss om du ikke finner det du leter etter. Godkjent også for etanol E85.


Sannsynligvis har Martime disse kannene også, de har kanner de kaller Trio, men de . Twenty Rapid Fuel Jug 20L. Sjekk priser på bensinkanne 20l. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Kjøp bensinkanne 20l billig i nettbutikkene. Fleksibel tut for bensin kanne 20L. Ingen skader på produktene da de var lite brukt.


Foran den siste seilasen i Bacardi Cup er kampen om seieren helt åpen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg