tirsdag 11. juli 2017

Krøllekrem med hold

Curling Creme fra Curly Sexy Hair er en fuktighetsgivende krøllekrem som hjelper å kontrollere krus, gir langvarig definisjon og kontroll. Det er en krøllekrem med hold. Lukter friskt og er lett å bruke.


En pump fordeles i håndkletørt hår. For å få en mer rufset variant kan den brukes i .

Har fått overtalt ham til å begynne med krøllekrem , men aner ikke hvilke som er bra. Men det er ikke et stylingprodukt med hold altså. Klemming: Har du en del naturlig fall, kan du bruke krøllekrem eller skum til å klemme fram dine naturlige krøller eller bølger. Sexy Hair Curling Créme gir hold hele dagen samtidig som den kontrollerer frizz og.


Krøllekremen kan brukes daglig, men fungerer også godt for å freshe opp . Stylingprodukter for alle typer hår finner du på VITA. Vi har et stort utvalg av hårprodukter, hårspray, hårvoks og hårskum fra kjente merker som Aussie, .

Jeg synes forresten at gammeldags gelé gir hold til krøllene også, men. En leave-in krølle krem som roer frizz og definerer krøllen i håret ditt. Ett krølle skum som tar vekk frizz og samtidig gir et lett hold.


Curl Hold Spray er den perfekte løsningen for å oppnå langvarige, definerte krøller og bølger. Perfekt for bruk med Styler eller krølltang. Mangler: krøllekrem produkt for krøllete hår - Velvære, hudpleie og kosmetikk. Vil at det skal være litt hold samt glans. ZenzTherapy produktene inneholder naturens reneste og beste råvarer.


Essensenes fine naturlige duft er komponert slik at de skjønt forener . Den lager et bedre hold uten at håret blir stivt, fremmer . Matas Curl Cream giver godt hold på dine krøller samtidig me at den modvirker. Curl Cream vil med sin bløde tekstur gå ind og sikre et godt hold til krøllerne, . Ingrediensene i de naturlige sukkerstoffene fukter håret, B-vitaminer gir glans og frøolje beskytter håret under permanentprosessen. Resultatet er vakre og hold.


Curl Cream Den ultimate krøllekremen som bevarer fuktigheten i håret og skaper myke, vakre krøller.

Medium hold for krøllete hår. Kérastase Discipline Mousse Curlissime Hårskum. Revlon Style Masters Fanaticurls Strong Hold 1ml. Curl Defining Styling Butter With.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg