torsdag 20. juli 2017

Såpedispenser bad

Fyll såpe i en lekker såpedispenser for et mer eksklusivt og ryddig bad. Vi har et stort utvalg såpedispensere , så du kan finne en som passer din stil. På lager 2-dager for levering. Frisk opp baderommet med nye tannglass, krukker, deilig såpe og en flott såpedispenser.


Alltid gode tilbud på kjente merkevarer. Rask levering og full returrett.

Kid har lekkert baderomstilbehør med 1 kvalitetsgaranti. Kjøp på nett eller i butikk. Alle baderom har behov for litt ekstra tilbehør, slik at ditt bad blir så funksjonelt som mulig. Gi badet et helt nytt uttrykk. Baderomstilbehør vil innbefatte alt fra toalettrullholdere og kroker, . En såpedispenser kommer naturlig i kontakt med vann, og den er derfor behandlet med nøytral olje.


Aronia serien inneholder også flere deler til kjøkkenet. Dispenseren er i børstet stål og har et nøytralt og elegant utseende som passer inn på alle bad.

Bad : Badekåper, Badematter, Håndklær, Speil, Søppelbøtter og tilbehør til bad. Alessi- såpedispenser -Brillo-grå-1-interiørpånett. Stort utvalg av baderomsinteriør. Fri frakt ved bestilling til butikk.


Bytt hvor som helst, når som helst! Våre automatiske såpedispensere fra simplehuman er hygieniske og effektive, og passer like godt på kjøkkenet som på badet. Nova er en baderomserie i porselen med en soft touch overflate.


Eksklusive og funksjonelle såpedispensere i forskjellige materialer og farger. Såpedispenser i fargen Petrol Green. Produktet kan raskt og enkelt monteres med Tigerfix monteringslim 10-års garanti. Hos Kvik kan du finne tilbehør til badet i stilren design og kvalitetsmaterialer.


SMEDBO ICE VEGGMONTERT SÅPEDISPENSER OK3FROSTET. SMEDBO OUTLINE SÅPEDISPENSER FK2VEGGMONTERT I POLERT KROM. House Black såpedispenser.


En annen dings du kan vurdere til badet er en berøringsfri såpedispenser. Disse er også ment å bidra til bedre hygiene. Hos JYSK har vi et stort utvalg av tilbehør til badet.


Velg mellom flere forskjellige såpepumper, tannlgass, sminkespeil, dusjhyller og andre baderomsprodukter.

Endelig en såpepumpe som både ser fin og virker! Designet av Norm Architects for Menu. Pulverlakkert stål, men innmat i hard plast. Få et stilrent bad med den nye funksjonelle og elegante såpedispenseren fra Eva Solo.


Med en flott såpedispenser kan du kjøpe yndlingssåpen i en hvilken som . Sett personlig preg på badet med. Hos Smedbo forsto man tidlig hvor viktig badet er. Skap en avslappende stemning på badet med tilbehør i naturmaterialer.


ICE såpedispenser i porselen. Finn inspirasjon, eksempler og alt du trenger å vite om badet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg