fredag 14. juli 2017

Serigstad forhøster til salgs

Hull i frontplate rundt syredyse. Selger en serigstad FS 1forhøster. Forhøsteren er hel og i bra brukstand. MVA Ta kontakt for mere info. Serigstad forhøster uten trekkdrag selges.


Fabrikken ligger på Bryne, Jæren og fikk skikkelig fart på salget da de startet opp med fôrhøster på begynnelsen av - tallet.

Vi har ikke merket den våte sesongen på salg av nye fôrhøstere, det har heller gått litt ned. Her på Mascus kan du selge og kjøpe brukte . Produktet ble lagt i handlevognen. Venstremontert serigstad forhøster med doble hjul, syreutstyr, EH styring og trekkramme til salgs.


Lagra inne og vaska etter bruk. Ekstra tut og div deler kan følge . Driver to trinnshøsting med jf forhøster og tre avlesservogner. Lurer på hva jeg skal gjøre i fremtiden!

Større forhauster innlegg 19. Grashøsting innlegg 19. Flere resultater fra gardsdrift. Annonsetorget jungeltelegrafen. TRAKTORER, TRESKERE,RUNDBALLEPRESSE ØNSKES KJØPT.


Slagstål FS1selges ikke lenger div. Allposters rabatt serigstad forhøster til salgs. Denne modellen er ikke tilgjengelig for salg. Fjordwing fot Hardtop til salgs. Strukturendringa i landbruket har medført at det ikke selges mange nye forhøstere i løpet av et år, da den . Disse salgsbetingelser gjelder for ethvert salg av varer fra HMR Voss.


For Skallerud og de tre andre vi traff med fôrhøster på Romerike. Fôrhøster med ingen eller svak fortørking og. M, 3-skjærs plog, -mod.


Du vil oppnå stor driftsikkerhet og holbarhet ved riktig montering, bruk og. Ka er forskjellen på forhøstere med og uten multikutter , og korleis .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg