torsdag 6. juli 2017

Flenseverktøy bremserør

Publisert med tillatelse av elevene. Flenseverktøy for bremserør. Genialt sett for å flense bremserør. Med hydraulisk handpumpe som gjør at det blir enkelt å flense når rørene er på bilen. Mekonomen har både bremserør og det du trenger av utstyr til å skifte dem.


Det er enkelt å finne de rette delene til din bil hos Mekonomen.

Komplett sett med flenseverktøy for aluminium- og kobberrør. Passer til: 5mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, 14mm og16mm rør. Gir sentrert flens hver gang! Wurth sitt værktøy er nok absolutt å foretrekke,men så va det prisen da. Vi bruker det på jobb og det funker veldig bra.


Legg i ønskeliste Legg til sammenligning. Og jeg kjøper alt på Biltema: flenseverktøy , kobberrør, rørkutter etc. FLENSEVERKTØY 75MM BREMSERØR.


Det flenseverktøyet de har på biltema har ikke vi fått til å fungere noe.

Det jeg har gjort når jeg har dratt i stykker bremserør er å ta av røret og . Kan brukes under bilen uten å ta løs rørene. Er det noen andre som selger bremserør av evt bedre kvalitet? Dersom du har flenseverktøy for å lage dobbelflens, som er kravet, og er . Følg anvisningen som følger med flenseverktøyet. Sist jeg skifta bremserør på BMW, kjøpte jeg ferdige rør hos forhandler.


For ISO, enkel og dobbelt lags-rør. Leveringstid på forespørsel. Et godt flenseverktøy for bl. Passer for tyndveggede stålrør, aluminiums- og kobberrør med mm veggtykkelse.


Bremserør Kobber 6mm x 5m. Cam-action body mounts in bench vice for ease of use. Easy calibration check using water. Gir gode flenser og er enkel og sikker i bruk.


For enkel- og dobbelflensing av bremserør , med SAE 45° flenser type E . Hilsen Eivind Svar: Ingen aning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg