fredag 11. august 2017

Gasslange og regulator

Du kan også kjøpe gasslange med regulator koblet til den ene enden. Med en slik løsning skal du bare feste den løse enden til gassapparatet ditt. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Har du en gasgrill, er det vigtigt at du har den rigtige regulator og gasslange.


Regulatorsett komplett med regulator , slange og manometer.

Til de fleste gasgriller skal du bruge en lavtryks regulator , så bliver flammen nemlig. SLANGE 4M MELLOM REGULATOR OG RØR 8MM. På samme måte finnes det - avhengig av trykk - forskjellige regulatorer. Likedan er det forskjellige dimensjoner på gasslangene og tilhørende fittings, . Det anbefales å bytte gassregulator minimum hvert tiende år, og gasslange.


Weber adapterslange og regulator. Godkjent gasslange , bytt hvert 3-år Vår slange er godkjent og fersk,.

Gassregulator H-type IGT med manometer H- regulator ,. Du kan bytte kun slangen eller slangen inkludert regulator. Gasslange Kosan lavtrykk fra regulator til Ø10mm 40cm kr 159. Passer til alle griller, bortsett fra Go anywhere og Performer.


På bakgrunn av de problemer noen av våre kunder opplever i forbindelse med . Slik skal ingen gasslange se ut. For to-tre hundrelapper får du ny slange og tilhørende regulator , som er en rimelig sikkerhet, sier Petter . Her finder du gasslanger i topkvalitet til alle former og gasgriller online. Hos Harald Nyborg kan du købe alt i gasslanger og regulatorer til gasgrill! Fra Annex D regulator eller testpoint til 8mm kobberrør. Ny gasslange og regulator.


Slange og regulator med manometer Landmann. Inneholder gassregulator, slange og to slangeklemmer. T-Sokkel for gasslange 10mm.


Det enkleste er selvsagt å kjøpe et nytt sett med slange og regulator inkludert, men.

Reduksjonsventil, mbar (kPa). Venstregjenget pol-tilkobling for 5-kg gass-flasker. I svaret kan henvises til fabrikantens navn og nr. Hvor længe er en gasslange som i dag er i brug mellem en regulator og en . Se alltid etter lekkasjer hver gang du kobler regulatoren til gasstanken. Køb i godkendt webshop til lav pris og hurtig levering.


Bruk kun gassregulator og gasslange som følger med denne grillen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg