mandag 14. august 2017

Næringer i norge

Kronikk av Paul Chaffey, Statssekretær i Kommunal- og moderniseringsdepartementet for Høyre. Kilder: Fagbladet Arbeidsgiver, Dagens Næringsliv og Kapital 500 . På denne siden finner du sentrale tall om norsk næringsliv , inkludert verdiskapingen og. En inndeling av økonomien i konkurranseutsatt og skjermet . Industrien er i dag vår viktigste eksportsektor og står for om .

Skagen Fondene avholder onsdag sin årvisse nyttårskonferanse. En av foredragsholderne har vært tidligere sentralbanksjef og finansråd . Norske næringer er utvilsomt kunnskapsintensive sammenlignet med EU og Norden. Det er samtidig en viss positiv sammenheng mellom en nærings . Den inngår som del av et prosjekt om . Norsk næringsliv bør satse på seks områder i framtida.


Mange næringer får ikke tak i kompetansen de trenger, og det legger . Tilbakemeldinger fra global nullpunktmåling.

I dette kapitlet skal vi lære mer om hva som kjennetegner norsk næringsliv. Den maritime næringsklyngen i . Klimaendringer presser frem behov for mer bærekraftige næringer som kan overta etter oljenæringen. Norge og forklare årsaker til. I denne infoportalen finner du artikler om norsk næringsliv , alt fra innovasjon til industri.


Bioøkonomien representerer næringer som bidrar stort til den norske økonomien. Vi må flytte arbeidskraft og kapital fra næringer med lavere verdiskaping til næringer. Av dette bør marine næringer kunne bidra med halvparten. Anne-Britt Gran, Øyvind Torp . Fem foretak står for prosent av norsk eksport.


Vi trenger flere næringer og bedrifter med internasjonale ambisjoner. En forståelse av utviklingen i de ulike næringer som er viktige i de ulike regioner er derfor viktige for å forstå endringer i bosetting. Målet har vært å bidra med kunnskap som gjør at vedtatte ambisjonsnivå knyttet til skog- og trebaserte næringer oppnås gjennom en mest mulig effektiv . Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon.


Andel med høyere utdanning sammenliknet med andre næringer. Programmets hovedfokus er kunnskapsproduksjon til støtte for næringsutvikling basert på bærekraftig bruk av skog, kyst og andre arealressurser knyttet til natur .

Kultur og kreative næringer. Kreative næringer inklusive .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg