tirsdag 29. august 2017

Isotherm kjøleskap 12v

Volum på liter og et fryserom på liter med luke. Skapet rommer liggende eller stående PET-flasker og melkekartonger. Innbygd kompressor gir slett rygg. Skapene leveres med teakfront som standard.


Men aldri om jeg hadde fått et kjøleskap til å gå med minuskabel. Isotherm CRkjøleskap 49L.

Hadde samme problem som deg jeg å, målte 12v , men ville ikke starte. På markedet er det to systemer, Waeco og Isoterm. Hei, Jeg har et par spørsmål om mitt kjøleskap. Dessuten bør man bruke kjølebokser eller kjøleskap til matvarer og.


Den er enkel å installere i et stuverom med volt -uttak, og den er også lett å ta med seg i bilen. L rustfritt stål 12V € 860. Kjøleskap Cruise Elegance med SEC.


Et kjøleskap skal vel vare mer en år?

Elektrisk 12V , 24V liter Sort . Du bruker et 12v kjøleskap i regnearket som oppgitt forbruk er ah mens liebherr skapet jeg tenker. Se kjøleskaputvalget vårt - mange modeller. Vi har nå annonser for kjøleskap til båt i Norge fra Finn.


Type kjøleskap merke annet ny eller brukt ny Går på 12v eller 230v. Alle kjøleskap blir levert med grå front. Det er et kompressorskap, som kan . Kompressoren som benyttes er meget.


Kokeapparater for lampeolje. Skapet har tre hylleplan og grønnsaksskuff, dør med . V uttak og stk 12V uttak ved roret. Se våre energieffektive volt kjøleskap - perfekte på hytta! NOK med dager FULL returrett. Forventet leveringstid: 2-dager inn til oss.


Bruk alltid Isoterm utstyr! Endekoblingspakker finnes for ender med bryter, ender uten bryter, ende med bryter samt ende uten bryter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg