tirsdag 8. august 2017

Sykemelding etter stent

Etter innspill fra fagfeltet, har vi nå gjennomført en revidering av innhold og oppsett. Hei, jeg skal inn til en hjertekateterisering neste uke på HUS. I følge legen er det sannsynlig at de vil . De klarer to av kransarteriene, og fikk satt inn fire stent.


Jeg ble etter det sykemeldt i to uker.

Med beskjed om vanlg aktivitet . Dette må du ta hensyn til etter undersøkelsen. Lengde på sykemelding avhenger av flere faktorer som. STENT : Ved utblokking av blodårer brukes sylinderformede metalltuber som holder blodåren åpen etter inngrepet. Før undersøkelsen Under undersøkelsen Etter undersøkelsen 13. Utblokking med ballong Forsterking med stent.


Trangt område i urinlederen kan hindre at urinen passerer fra nyren til urinblæren.

Sykemelding og etterkontroll. En stent vil sikre at urinen renner fra nyrene til blæren. Hvis alt går bra, vil du sannsynligvis kunne dra hjem rundt en uke etter. Noen ganger kan en liten metalltube, en såkalt stent , bli satt inn for å holde arterien . Koronarsykdom innebærer at en eller flere av hjertets blodårer, koronararteriene, er blitt innsnevret eller trange. Som regel er det slik at det er én eller noen få . Fant du det du lette etter ? Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre.


Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Etter å ha vært sykemeldt i et halvt år hadde Olstad behov for en mindre stressende jobb, og startet hos Stangeskovene på Fetsund. Stentsmerter etter PCI: Vanlig fenomen!


Regelmessig trening etter gjennomgått hjerteinfarkt reduserer. Perkutan koronar intervensjon (PCI) med implantasjon av stent er i dag . Det mest egnede stedet for en annen rute for tårene er gjennom den tynne delen av nesebenet innenfor . Nedsatt blodtilførsel til beina, ischemi i underekstremitetene, kan være akutt eller kronisk. Akutt nedsatt blodtilførsel må vanligvis behandles i løpet av noen timer.

HjartesjukdoEtter hjarteinfarkt må det gå veker etter stenting. Det er vanskeleg å få dispensasjon frå dette kravet før det er gått månader etter anfallet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg