mandag 14. august 2017

Hvordan få krom blankt

Er det noen som har tips for og få vekk små rust fra cromen? Hva er forresten forskjell på krom og nikkel på en sykkel. Noen som har erfaring med andre måter å få krommen fin på? Jeg har brukt autosol til å få fremgafflene mine blanke igjen. EL-isolering på sitt beste!


Hvordan utføre rubbing av gelcoat.

Skal ikke mer til enn en mild polish for å få bort missfargen, de skal som sagt være litt matte, de skiller seg klart fra blank krom. Annet om bilpleie innlegg 10. Polere chrome, hvordan og med hva? Også ideell til å få matte lykter blanke igjen.


Autoglym Metal Polish - Bilpleiekongen. Vi viser deg hvordan du får rustfritt stål skinnende blankt igjen. Jeg vil pusse og gnikke mine eksosrør så de blir blanke og fine igjen.


Leselys: Er det et håp om å få de shiny igjen?

Her listes nemlig opp en rekke smarte tips for hvordan du kan gjøre rent rundt om i. Pusser du krom og stål med litt babyolje på en myk klut skal du ende opp med skinnende blanke overflater - helt uten fettmerker og fingeravtrykk. Badekaret kan også fint vaskes med bakepulver for å få vekk flekker fra . På en MC er det ofte mange blanke deler som skal holdes blankt. Vi fokusrerer i denne videoen på en.


De ble i hvertfall veldig blanke. Har en CBR 12 potte begynner å få noen brune flekker ved kantene og slikt. D Men hvordan vet jeg om potta er krom eller ikke? Autosol på klut etter grovrens med stålull for å. Bruker du autosol mye på krom , spesielt på den dårlige kromen det er mye. Krom og rustfritt stål er pent når det er skinnende blankt , men hvor ofte er det egentlig det?


Et godt triks for å få krom og rustfritt stål rent og pent, er å gni en halv sitron. Hei, deler av aluminium kan du få til å skinne som krom , slik:. Du vil umiddlebart få en blank og fin overflate. Slik brukes produktet: Overflaten må.


Fant et produkt fra Autosol, Kromglans , på lokal Statoil. Denne får du kjøpt hos bla. Den jeg snakker om er den du får på gullfarget tube.

Mye båtgreier som er belagt med krom , det vil flasse av. Det med buster aluminiumsbåt var bare et eksempel på hvordan det ser ut. Mulig at du kan vaske med saltsyre for å få den blank.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg