mandag 28. august 2017

Grohe vegghengt toalett spyler ikke

Har et vegghengt toalett som plutselig ikke fungerer legner. Hvis du har grohe sisterne, så er knappen du trykker på en liten pumpe. Dvs at tideligere modeller var jo mekaniske, men disse nye er det . Vannet på resten av badet fungerer.


Utspylingsmekanismen beveger seg når en trykker . Når jeg trykker på spyleknappen så skjer det ikke noe.

Toalettet er av merke Grohe. Vegghengt toalett spyler ikke ned. Reparasjon av vegghengt toalett. Bruk uansett ikke tid og krefter på å fikle inni der selv dersom noe ikke virker som det skal. Grohe vegghengt toalett vil ikke spyle.


Som at det ikke får ned alt skikkelig, spesielt ikke det som er lett tydeligvis. Synes ikke aldersgrensen er problemet, men hvorfor ser de i det hele tatt film og. Har et problem med toalettet i leiligheten vi leier.

Den tar ikke inn vann, kan fint dra ned men kommer ikke nytt vann inn slik at vi må fylle på . Hvis toalettet nå spyler riktig og fyller seg og stopper og du ikke har. Tagget med:innbyggingstoalett sisterne vann vegghengt toalett VVS wc . Designet til bruk med vegghengte toaletter og bak-til-vegg-toaletter, kan skjulte. Et toalett med dobbeltspyling tilbyr et utvalg av to spyle volumer: stor, liter og . I bygninger med gamle rør kan det være en utfordring å spyle toalettet.


WC og urinal, for eksempel med en sisterne som ikke bare er enkel å installere. Rapid SL til vegghengt WC. SpareFlush eliminerer problemer når du spyler toalettet , takket være et ekstra spylevolum på tre liter som alltid vil være. Jeg forstår ikke helt hva som har skjedd med vårt vegghengte toalett med innebygget cisterne. Etter at jeg en dag helte en vaskebøtte med ca . Og mange følger ikke så godt med på toalettet, så lenge det virker ok,.


Med vegghengte toaletter er det to viktige ting som må være på plass. Kanskje verdens reneste toalett !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg