torsdag 31. august 2017

Sunwind wallas

Wallas er en diesel- og parafinovn som vil øke komforten på hytta betydelig. Nyt å komme frem til ferdig oppvarmet hytte! Et Wallas varmeviftelokk forandrer komfyren din til en kabinvarmer.


Wallas lager kvalitetsprodukter utviklet for Skandinavias krevende farvann og er overlegent de fleste tilsvarende produkter. Se alle produkter til båten her! Full kontroll over båten med mobiltelefonen: kom frem til en varm båt med kaldt kjøleskap! Wallas fjernstyring er en enhet for fjernstyring av lys, varme og alarmer. Wallas koketopper og stekeovner innehar høy sikkerhet med en kontrollert forbrenning.


De keramiske toppene er lette å holde rene. Sunwind er nordens største aktør innen hytte- og fritidsmarkedet. Wallas parafinkamin er en helautomatisk ovn som kan koples enten til pipa eller. Parafinovnen Wallas komplett i antrasitt har en liters tank og fjernstarter inkludert.


En pålitelig varmekilde som gjør at du kan komme til ferdig oppvarmet . Kanskje ikke så rart når den kan fjernstartes, bruker minimalt med strøm i oppstart, er egnet for. Wallas hyttevarmer har satt salgsrekord hittil i år! Utetemperaturføler til Sunwind A-comfort Lengde meter.


Med en Wallas på plass på hytta, er ikke fukt et problem lenger. Norsk Kleber og Adax Hytteutstyr: Sunwind , Dometic, Cinderella, RK-smia, Tveit og Hyttebua. Technical support: Wallas -Marin Oy . Sunwind Gylling AS agenturet for Wallas marineprodukter i Norge. Tämän lisälaitteen avulla kommunikoit Wallas -lämmittimesi kanssa mistä päin maailmaa tahansa.


HytteVokteren er også suverent best på hvordan du kan bruke det med bare . Kaukokäynnistin sisältää emoyksikön, antennin sekä . Solcelleregulator Sunwind 16VA er en analog regulator som passer mindre solcelleanlegg. Oppgi i tilfelle serienr på din Wallas , slik at korrekt dysenål leveres. Wallas dieselkamin håller fönstren klara och sängarna torra. Mycket lämplig för medelstora stugor.


Alt til hytta i Valdres – Solcelleanlegg, Wallas , Gasskomfyr, Gassjøleskap. Wallas antrt med fjernstarter mplet Parafinovn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg