tirsdag 8. august 2017

Rør tang

Svartoksidert og rustbeskyttet, høylegert spesialstål med presisjonsherdede kjefter. Ytterarm av stålplate med griperiktig utforming. Perfekt tilgjengelighet i trange hjørner. Rask innstilling av gripevidden.


Med herdede, riflede kjefter. I kromvanadium, med riflede kjefter.

Universell rørtang med en smal utforming og lav øvre kjeft som gjør at du kommer godt til selv på trange steder. Tennene i kjeftene er laget for å gi best mulig . Alt du trenger til kapping, avgradning, kutting, bøying og opprømming av rør laget av blant annet kobber, aluminium og rustfritt stål. Billig bahco rørtangBahco værktøj har vi de bedste priser. Bacho rørtang er foretrukne til rør og vvs montageBa.


Overarm produsert i herdet stålplate med ergonomisk . Utbyttbare kjefter av herdet spesialstål. Den bevegelige overkjeften griper umiddelbart og er lett å løsne fra røret.

Utvalg fra kjent merke som Rigid. RapidGrip- rørtang i aluminium Har alle fordelene til den kraftige RapidGrip- rørtangen. Ideell for arbeid over hodet.


Rørtenger produsert i helsmidd stål, uten bruk av rør eller andre stålprofiler. Kjeftene er helsmidde, med veinklede tenner . Bestill 1Bahco rørtang 1- 0-mm her. Doble fjærer gir hurtig grep om rør og deler. Tillater kontinuerlig arbeid.


Kraftig støpt hus og kjefter av karbonstål. Universalrørtang med grepsvennlig fasong for god tilgjengelighet. Dette ordet mangler en lydfil med uttalen av ordet. Hvis du har en mikrofon, kan du spille inn uttalen og laste den opp.


Den er kraftigere enn vannpumpetang når en skal skru på rør og koblinger. IRONSIDE RØRTANG 1XRør- og stangbøyere. Rørtang finnes i mange ulike størrelser.


Se alt fra Ironside Se alt fra Ironside. Lappegrund › North- East: .

Finn ut mer om vår Cheater - justerbar rørtang. Laget for fagfolk, for størst mulig kraft. CIMCO tenger virker briljant .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg