torsdag 10. august 2017

Overfres bosch

Det gjelder både nøyaktige notfreser, . Sammenlign pris på Bosch overfres. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Arbeid med topp komfort og . Les mer om den kraftige trefresen for krevende prosjekter.


Forhåndsinnstilling av dybden med skala og justering og SDS-system for kopierhylse og spindellåsing. En overfres består av en kraftig motor og et fresestål som roterer i høy. Foto: Bosch Vis mer PEN KANT: Med et slikt fresestål kan du lage . GKF 12V overfres veier bare drøyt ett kilo. Er dette den første overfresen på . Bosch konstantelektronikk holder valgt turtall konstant og sørger for optimal kuttkvalitet Fininnstilling. VIKTIG VED VALG AV OVERFRES.


Maksimal ytelse og nøyaktighet for kreativt og behagelig arbeid med tre. Bosch har også mulighet for bruk av skinne på sine freser. Overfreseren kan benyttes til en. Kun fantasien setter grenser for hva du kan gjøre med en overfres. LED-lys som gjør arbeid mulig også i mørke omgivelser.


VI KAN SENDE OVER HELE NORGE. Den kraftige presisjonsdykkfresen med LED-belysning. Stativ POF Stil Bosch overfreser. Med stativ POF Sblir GGS til en effektiv overfres.


Hastigheten justeres på et dreiehjul som skal. Profesjonell presisjon med en. Inneholder: Avsugsadapter. Patentert brytersystem i håndtaket (Trigger Control) for optimal kontroll fra start.


Finner du ikke den manualen du leter etter? Et digitalt display viser innstillingene på fresen, og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg