torsdag 17. august 2017

Oljepumpe biltema

Manuell sugepumpe for tømming av f. Kan også brukes til å tømme hydraulisk bremsesystem eller. For enkel påfylling eller oppsuging av transmisjonsolje, motorolje og girkasseolje. Gjennomsiktig beholder med tydelig gradering for enkel avlesing.


Gjør det lettere å skifte girolje.

Passer de fleste utenbordsmotorer. Har nettopp prøvd Biltemas oljepumpe , og vil bare si til de som har planer om å bruke denne. Oljeskift vha elektrisk oljepumpe innlegg 4. Flere resultater fra baatplassen. Bufret Lignende Forenkler oljeskift eller redder deg når du har fylt på for mye olje.


Kobles enkelt til bilbatteriets poler med klemmer. Brukte ei billig pumpe fra biltema. Måtte etterfylla flaska ganger, men fungerte bra. Men tror dere biltemas elektriske oljepumpe klarer å pumpe opp olje når den er kald?


Vil ikke starte motoren på denne olja, men vist noen har. Gidder liksom ikke bruke 800kr på en oljepumpe vs 175kr bensinpumpe fra biltema , da jeg ikke vet om dette prosjektet vil funke likevel! Har testa ut den på en Evinrude motor jeg hadde og den gikk helt fint. Forsøkte også med en oljepumpe fra biltema som heller ikke resulterte i spesielt.


Takk :) EDIT: Fant ut at slangen ikke. Biltema oljen skal visst være ganske bra egentlig. Har kjørt alle mine tempoer med biltema mineral olje i bensinen. Med Pela oljepumpe går oljeskiftet som en lek.


Sikkerhetsbelter og nakkestøtte. Er biltemas semisyntetiske mc olje brukbar til en Honda shadow. Tenker da på oljepumpe , kanaler og lagre som fylles med diesel og vasker . Påmontert Turbo og Reg-kjede, oljepumpe og splittet veiv. Disse klokkene får du fra en femtilapp på for eksempel Clas Ohlson og Biltema.


Har du en større påhenger, er det anbefalt å bruke en oljepumpe.

Jeg kjøpte inn to små dunker med QMI pluss renseolje fra Biltema. En ny motor med ny oljepumpe vil sikkert takle et uorginalt filter bedre enn . Forsøkte det meste inkl ny oljepumpe , men fant ikke den direkte årsaken. OT: Er det mange som bruker oljepumpe her inne?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg