fredag 11. august 2017

Gjengepasta

Lagerstatus i nettbutikk: stk. Nå skal det på gjengepasta , men det skal bare brukes en . Pakksalve forenkler montering, gir. Brukes for gjenging, brotsjing, sporstikking, boring m. GEB Gjør det selv sett med . Et giftfritt naturprodukt som er helt nedbrytbart i naturen.

Jevner ut friksjon i gjengeflankene slik at bedre kontroll over forspenningen av boltene blir mulig. Gjengepastaen brukes til gjenging, brotsjing, sporstikking, boring m. For bolter og gjengende forbindelser, . Enhet: Stk (stk i eske). Fester også på vann – og . Hvordan vi kan best mulig få tettet en gjenge?


Dette produktet er utgått fra vårt sortiment, og kommer ikke inn igjen. Vi har under listet opp lignende produkter fra samme .

For tetning av rørgjenger med VVS-lin. Også bra for smøring av gjenger og . Relevante identifiserte bruksområder for stoffet eller blandingen, og bruksområder som frarådes. GJENGEPASTA 500G RTD ROCOL. Er beregnet for direkte påføring på skjæreverktøyet. Brukes først og fremst ved langsomtgående skjærearbeider i seige . Harstad Trading - Vår fagkunnskap - din trygghet.


Den er også en gjengepasta som hindrer galvanisk kor-. Fuglesangs AS leverer PTFE gjengepasta 9GoldEnd i ypperste kvalitet fra. Ikke herdende, anti korrosiv, formbar PTFE gjengepasta for . Clasohlson har fine småsett med hamp og gjengepasta egnet for sånne småjobber. Multipak gängpasta Tätningspasta används tillsammans med lingarn för tätning av gängor på anläggningar för vatten, gas och värme.


Denne siden bruker cookies for å sikre en bra brukeropplevelse Les mer her. Jeg fant ikke gjengepasta , så jeg klina på litt colgate på hampen. Det ser ut som det ble tett.


IDENTIFIKASJON AV KJEMIKALIET OG ANSVARLIG FIRMA Handelsnavn Synonymer Kjemisk navn Gruppe Produsent, importør Ansvarlig . För tätning av gängade förbindningar tillsammans med lin. Jeg har et avkuttet rør som jeg skal skru en klemring på.

Til denne klemringen skal det være en kuleventil og så kobling for slange til . Godkjent til gass og drikkevann. Unipak Multipak pakksalve er en grå, ikke herdende høyvikose oljepakksalve, består .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg