onsdag 30. august 2017

Plopp konsert

Eventim - Billetter til konserter , opera, festivaler og mer. Flere unge publikummere fikk prøve seg som rockestjerner da det populære bandet gjestet Nes kulturhus lørdag. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Tilbakemeldinger tyder på at de voksne koser seg like mye på PLOPP - konsert som barna. Til Nøtterøy Kulturhus kommer de for tredje gang!


Morsomt og kult for de voksne også!

Plopp - Rockekonsert for barn. Søndag spilte de i Hadeland kultursal. Henning Kemp (gitar) og Knut Lothe . Super rockekonsert på samfunnshuset. Her kan du se bildespesial fra konserten ! Kanskje du ser noen du kjenner?


Rockebandet PLOPP spiller konserter for barn. PLOPP tar barn på alvor, og serverer spreke egenkomponerte rockelåter med tekster . PLOPP konsert for skolene Lunde, Bratsbergkleiva og Skauen.

Her var det trøkk fra scenen og kjempestemning i salen. PLOPPs første CD Skumle tøfler kom ut sommeren . DKS (Den Kulturelle Skolesekken) konsert : PLOPP ! Sesongens første konsert på Blårollinger skjer søndag 24. Da kommer PLOPP endelig tilbake til oss!


Og nå er det snart tid for sykkel igjen. Arrangementet starter en halvtime tidligere enn vanlig. PLOPP drar fulle hus, og pressen fullroser konsertene hvor musikken, barn og familien er i fokus. I tillegg til konsert sto forestilling med Teater innlandet, kino med popcorn . Dette er eit band som har spesialisert seg på å lage rockekonserter for barn der nivået er tilpassa . Her hilser vi på hverandre og så går vi inn sammen til en fengende konsert.


ROCKEBANDET PLOPP SPILLER KONSERTER MED EGENSKREVNE ROCKELÅTER FOR BARN. Alle som er på konsert med PLOPP får hvert sitt PLOPPklistremerke! Ny beskjed: EN KONSERT FOR ALLE KL 11.


Med humor og spilleglede blir man ledet inn i en verden full av . I den forbindelse har avdeling . Vi går samlet til Lørenskog hus kl. Vi regner med å være tilbake ved 13. Det blir to konserter på Popsenteret denne dagen - kl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg