torsdag 30. november 2017

Bluetooth høyttaler vanntett

Den tåler at du holder den under vann i minutter, noe vi ikke klarer å se for oss når du . Høyttaleren er ikke helt vanntett , men tåler en regnskur. På denne siden samler vi trådløse høyttalere som vi ser får gode tester i fagblader eller på nett. D Kan selvsagt også brukes overalt som vanlig trådløs høyttaler ! EDR Rekkevidde: m Batteri: 3.

Har sugeproppfeste så den kan festes til glatte flater i båten eller på vannscooteren. Den utmerker seg med vanntett konstruksjon (IPX-4-klassifisert) og . Vanntett oppladbar høyttaler med bluetooth som spiller bra. Flere modeller lages nå som støv- og vanntette slik at de ikke skal bli ødelagt i. Snakker med Apple og Android-produkter. Boom- høyttaleren er Wonderboom vanntett.


Trådløs, stream musikk fra hvilken som helst bluetooth enhet.

Ledningsnett i port for bruk med andre musikkspillere. IPXvanntett , Outdoor, timer musikk, håndfri høyttalertelefon, Passive Bass Radiator, Skandinavisk aluminium design. Bluetooth - høyttaler med robust design - ta de. Bli den første til å omtale produktet.


Liten, robust og nett IP65-klassifisert bluetooth - høyttaler. Pro-grade konstruksjon og en fullstendig vanntett konstruksjon (IPX7) gjør. Den er også utstyrt med karabinkrok og. ClipBlack, vanntett BT- høyttaler. Når en høyttaler som er så liten, høres så bra ut, kommer du aldri til å gå noe sted uten den.


SoundLink Micro er svært liten, svært vanntett og svært robust. Alltid på lager, rask levering og lave fraktkostnader. Kjøp bluetooth - høyttalere og bærbare høyttalere direkte fra lagerhylla hos NetOnNet. Se tilbud på bærbar høyttaler hos euronics.


Europas største elektrokjede. Enten du er ved svømmebassenget, i et badekar eller til og med på en piknik hvor regnet plutselig overrasker, vil musikken fortsette å spille med den vanntette. Velg mellom blå, sort og rosa.

Innebygd oppladbart batteri. Hør på musikk fra din smarttelelefon, nettbrett etc. Den spiller musikk mens den flyter i badekar, svømmebasseng o. Sjekk tilgjengelighet og leveringstid på Utstyr til mobiltelefon hos de ulike nettbutikkene som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg