onsdag 1. november 2017

Bosch slipesåle

Pagodeformet slipetallerkengeometri gjør at kantene . Slipesåle til PEX 3og PEX 400. Raskt og enkelt skifte av slipepapir. Starlock AVZ RTCarbide RIFF slipesåle gir ekstra lang ytelse på mørtel og flislim. Dekket med høykvalitetskarbid med korning for høy .

Tilbehør til Multi-Cutter, Sliping og polering, Starlock slipesåle , Starlock slipesåle , mm. Optimalt verktøy for større prosjekter. Bosch AVZ G slipesåle STARLOCK. Den robuste størrelsen gjør at det blir enkelt å få godt grep og jevn, fin styring. SDS for rask og enkel utskifting av slipesåler.


Den trekantede slipesålen er optimal for hjørner og kanter. SLIPESÅLE Ø1MIDDELS FOR PEX. Verktøyfritt bytte av tilbehør, Ja.

Høykvalitets hardmetall RIFF- belagt slipesåle n Ideell til fjerning av mørtel og fliselim n Også egnet til fjerning av tepperester fra mineralsk underlag. Finn det perfekte tilbehøret. Akkurat den riktige løsningen for tusenvis av arbeidsoppgaver, for alle FEIN multimaskiner og andre populære multiverktøy på.


PMF 3CES, PMF 2CES og PMF 2CE fra Bosch. Dykksagblad for hardt tre. Borrelåssystem for raskt og enkelt skifte av slipepapir. Enkel opptrekking av slipepapir. Større bruksområde - bedre ytelse!


Metallkappe for arbeider som krever spesielt robuste verktøy 3D-grensesnitt for effektoverføring med lite tap fra maskin til . Sjekk priser på bosch slipesåle. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp bosch slipesåle billig i nettbutikkene. Støvsugingshette til sliping. Vi har testet maskiner med 1mm slipesåle , fordi det er de det selges flest av, ifølge.


Todelt slipesåle : Deltaspissen på slipepapiret og slipesålen kan enkelt løsnes og dreies slik . Vi har altid den rigtige pris og måneders returret.

Diameter slipesåle : 1mm. Søk i hundrevis av nettbutikker samtidig. Til avsuging av slipestøv i kombinasjon med Starlock slipesåle AVZ G.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg