søndag 12. november 2017

Speil ikea

Besøk oss for å oppleve et stort sortiment av speil til svært rimelige priser! Hos oss finner du alt fra veggspeil til bordspeil, sminkespeil og mye annet. SALTRÖD speil med hylle og knagger, hvit.


STOCKHOLM speil , askefiner. Vi har mange ulike speil , hvilket betyr at du har massevis av valgmuligheter til å . Bufret Store veggspeil eller mange små sammen får et rom til å virke større og lysere.

Kommer med sikkerhetsfilm - minsker risikoen for skader om glasset knuses. Monteringsbeslag er inkludert - forhindrer at speilet glir på gulvet om du velger å stille det opp mot. Noen ganger trenger ikke hjemmet et maleri eller et bilde på veggen for å gjøre rommet litt mer deg.


Prøv MONGSTAD speil og se hvordan rommet forvandles. Suppler med et sminkespeil for nærgående gransking og for . Kan henges horisontalt eller. Passer i de fleste rom og er testet og.


Rammen er bredere under speilet og . Ca år gammelt, pent brukt.

SONGE speil fra Ikea selges. Hemnes speil fra IKEA, 74x1cm. Profilinformasjon om selgeren. Elegant Mongstad speil selges, godt som nytt. Mål: 94x1Må hentes på Sagene.


Lekkert speil fra IKEA - med fine detaljer på. Ingen skader på og med oppheng til å henges retninger. Helt nytt uåpnet speil fra IKEA.


Selger for 30- byttes inn om ingen er interessert. Selger et pent speil i serien Mongstad fra Ikea. Selger Ikea vintage stil Levanger stor speil 50x1cm. Stort speil fra IKEA (74x1cm) selges. Praktisk med kroker på baksiden.


For dager siden - Nissedal speil fra IKEA selges grunnet flytting. Nå kan du gjøre søk med bildet fra annonsen for å finne lignende ting på FINN. Speil ikea Lots pakker=stk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg