mandag 27. november 2017

Plastrister sau pris

Fabrikknye grønne Premium plastrister , og bæring, til sau , geit, gris og. Selger også mindre kvantum) Pris i . Alle priser på siden er eks. Vi tar forbehold om at prisendringer kan forekomme.


Norskproduserte gulv til sau og geit!

Strekkmetall på ramme, løst strekkmetall, hullrister og plastrister. Ta gjerne kontakt med oss viss du er usikker på kva type . MIK Stepper er den originale plastrista for sau og geit, og den eneste med sklisikre knotter. Den kommer nå i ny størrelse, 60x80cm, som gjør den enda.


Felleskjøpet nettbutikk - Tegle Plastrist for sau 450x6fra Tegle. Vi leverer innredning til sauhus ! HS- PLASTRISTER for sau : 40x80cm. Vi har spesial netto pris på rister i fullt stativ 233stk ( 7 56m2) .

Hvordan er det å bygge strekkmetallgulv for sau uten gjødselkjeller? Skifta strekkmetallet i fjor, til plastrister. For den prisen får jeg betydelig større gjødselverdi (redusert kunstgjødselkostnad) og slipper å bekymre meg for . Bygge driftsbygning sau innlegg 12. Flere resultater fra gardsdrift. Bufret Lignende For produsenter med nybrukeravtale er det halv pris på rådgiving.


Viktige årsaker til dette er pris , fleksibilitet og varighet. Ett av argumentene mot plastgolv til sau er glatthet og sklisikkerhet. MIK plastrister for sau og geit, skaper trivsel og lettvint stell av dyr. HS plastrister til sau har en størrelse på 40×cm. Plastristene gjør at levetiden på gulvet nesten er ubegrenset!


Bærejern dimensjoneres etter spennlengde. Gullsøya grinder for sau med mange kombinasjonsmuligheter. Lastet opp av Fjøssystemer Den originale plastrista for sau og geit fra Fjøssystemer. Målet med dette studiet er å sammenlikne klauvslitasje hos sau.


Dyrebutikken Buster fører de kjente merkene, god kvalitet til riktig pris.

Smart deltalj, så slipper du å snu sau på smale forbrett. Velger du langsgående eteåpning er trinnløst regulerbart nakkerør inkludert i prisen. Sau og lama på beite på Tjøtta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg