torsdag 16. november 2017

Glassunderlag i tre

Nupo glassunderlag square - metallic (steingrå) - Lind DNA. Nyhetsbrev sendes 2- ganger i uken, og du kan når som helst avslutte abonnementet. Vi tilbyr også fine glassunderlag som passer til alle anledninger, og som gjør borddekningen komplett. Kom inn, og finn favorittene dine!


Modern House, north bordskåner 10cm 6pk. Retro Martini glassunderlag fra Vintage og retro.

Beskytt bordet ditt med Dexters blodige glassunderlag. Kommer i en fin tre -boks, og jeg måtte gi meg selv to stk i bursdagsgave. Fargerike glassunderlag i tynn silikon formet som blomster.


Blomsten beskytter bordet og tar liten plass i kjøkkenskuffen. Perfekt som gave eller som premie på et arrangement. Fremst på forskning og utvikling av trikoter i Norge.


Med glassunderlag til kopper og glass kan du enkelt unngå søl? Her kan du se trinn for trinn hvordan du enkelt lager glassunderlag til kopper og glass.

Kork, tre og papir er vel de vanligste materialene til glassunderlag. Men hvis du virkelig vil beskytte bordet ditt fra skjemmende flekker og samtidig gjøre noe . Har du en kjæreste, venninne, kompis eller bestemor som har en tendens til å søle på ditt nye, fine bor så er dette midt i blinken! Glassunderlagene er designet . Nicolas Vahé Serveringsbrett 4-pk Runde Tre. Les mer om Isola D- glass underlag 1xm svart. Casco Superfix monteringslim liter.


Lag dine egne glassunderlag til drikkeglassene – det er bare fantasien som. For at glassunderlaget skal tåle fuktighet og ikke bli ødelagt, pensler du et strøk . Hos ROOMkjøper du designermøbler, lamper og hjemmeinnredning fra velkjente varemerker og formgivere. Settet består av ulike tekster som enkelt og morsomt forklarer beruselsens . Disse stilrene underlagene passer utmerket under glass eller snacksskåler på middagsbordet. Diameter:10cm Hjerteformede glassunderlag med teksten: Hverdagsgleder starter i hjertet Hvitmalt tre med svart tekst, 4stk i en nett holder.


Coaster eller glassunderlag er praktisk om du vil beskytte bordet ditt. Kan jo være at du har noen hjemme som også har en tendens til å søle litt… Da er disse .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg