fredag 17. november 2017

Erfaringer med buet skjerm

Jeg kikker etter en ekstern skjerm (jamfør tråden under) og har blitt litt begeistret for de nye Samsung skjermene med buet design. Ny skjerm til arbeid og spilling - Skjermer 22. Samsung Curved eller vanlig flaskjerm - Tv-apparater 23. Nesten alle TV-produsenter gir opp kurvede skjermer, unntatt én - Tek.


Buede TV-er er verken er slagstriks eller en designgimmick.

Det er et produkt som er kommer for å bli, uttalte TV-salgssjefen for Samsung . Lekker skjerm som gir deg en herlig surround-opplevelse. ULTRABRED OG BUET : Når du sitter foran denne skjermen , får du følelsen av at . På CES-messen i januar viste både LG og Samsung fram sine buede Oled TV-er for første gang, og det er ingen overdrivelse å si at de gjorde . Hei, lurer på om noen av dere som har kjøpt en slik TV kan fortelle hvordan dere synes buet skjerm fungerer i hverdagen. Buede pc- skjermer blir mer og mer vanlig her til lands, og flere velger bort to skjermer for en større, buet monitor til både arbeid og hjemme.


Mange av oss har erfart at en buet skjerm kan virke mer omsluttende, men det krever også et bilde av store dimensjoner.

Pluss: Fenomenal fargegjengivelse og pangsterk kontrast gjør Samsung- skjermen til en engasjerende TV å se på i nær sagt alle . LAS VEGAS (VG) LG lanserer en TV- skjerm som kan endre form med et enkelt tastetrykk på fjernkontrollen. Men prisnivået gjør dette til en TV . Buede skjermer er neste store trend innen TV. Men utgjør den buede skjermen virkelig en forskjell for TV-seeren?


Ifølge forskerne er svaret ja . Størrelse: 34-tommers buet , ekstra bred skjerm. Jeg har ingen videre erfaring med ultrabrede skjermer , spesielt ikke med spilling og var . På CES i Las Vegas viste Samsung frem sine nye 4K TV-er med buet LCD- skjerm. Nå er det bare et par uker til man kan kjøpe dem i butikken.


Den store revolusjonen, som de buede tv- skjermene ble utropt til å være, ligner mer og mer på enda en markedsførings-gimmick. Dette er da buede skjermer. Gjør seg godt på en arbeidspult der man sitter korrekt foran skjermen.


Her får man lik avstand til alle hjørner av skjermen. Det finnes også Priser fra butikker. Sammenlign PC- skjermer side ved side.

Vi har årelang erfaring med PC- skjermer og public display. Utvalget er bredt og variasjonen stor. Velg blant LE 4K, curved eller en gaming- skjerm med G-sync.


Unngå feilkjøp og få den beste skjermen med en gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg