onsdag 15. november 2017

Lønn yrker 2017

Statistikken fra Statistisk sentralbyrå viser at en . Den gjennomsnittlig månedslønn for alle . Her kan du se gjennomsnittlig månedslønn fordelt på yrke. Se hele lønnsoversikten for 3forskjellige yrker. Landsdekkende oversikt over studentrabatter, studentfordeler og studentpriser.


Søk etter produkter og tjenester med studentrabatt . Torsdag kom SSB med en oversikt hvor gjennomsnitts månedslønn i mer enn 3yrker avsløres. Du er inne i en arkivert publisering. For ansatte i privat sektor var . Men noen yrker fikk kutt i inntekten. Nettavisen) Med en månedslønn på 83.


Veksten i gjennomsnittlig månedslønn i ulike konsulentyrker fra september. Oversikten under viser yrke og forventet årslønn til 1yrker. Jobber du som barnehageassistent er forventet gjennomsnittslønn 288. Tallene som ligger ute på Utdanning. MONEY, MONEY, MONEY: Lurer du på hvilke yrker som er best betalt her i. LØNN : En sveiser tjente i gjennomsnitt 36.


Vi liker alle å få lønn for strevet - men hvilke yrker betaler best? Sum alle sektorer, Privat sektor og offentlige eide foretak, Kommuneforvaltningen, Statsforvaltningen. Av utvalgte yrker gir bare ett høy nok lønn til å kjøpe bolig større enn.


Det er, ikke overraskende, ledere av ulike . Et yrke eller erverv er et arbeid eller spesialisering som en person lærer seg og jobber med en lengre ti. Før regulerte man tilgangen til mange yrker , men nå er de fleste yrker frie. Innholdet er tilgjengelig under Creative Commons-lisensen Navngivelse-Del på samme . Sektorer, næringer og yrker : kjønnsfordeling. Dette er yrker hvor det allerede nå er lav ledighet og mangel på.


Menn jobber i yrker som i snitt tjener bedre, forklarer Kjersti Misje . En fersk SSB-rapport har analysert behovet for arbeidskraft i fremtiden sammenlignet med dem som ventes å utdanne seg til ulike yrker. Når du skal velge utdanning eller yrke , er det flere ting du må tenke på. For heltids- og deltidsansatte samlet var kvinners lønn 8prosent av menns lønn. Ulike yrker har ulike lønnsnivåer, og innvandrere fordeler seg ikke jevnt på yrkene. Snarere tvert imot, sier Knut Snellingen Bye, en av . Les også: Denne gruppa benytter seg oftest av sykelønn.


Prosentvis endring i snittløn: . Hvor viktig er høy lønn når det kommer til valg av yrke ? Det frister å skaffe seg en jobb med høy . Fagforbundet har medlemmer fra nærmere 1forskjellige yrker. Vi organiserer arbeidstakere i kommunale, fylkeskommunale, statlige, private og offentlige . De 2yrkene ble vurdert ut fra følgende parametre:. Turmo i liten tvil om hva du bør velge:.


Lønn innenfor Bygg og anleggsbransjen varierer veldig virker det som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg