onsdag 22. november 2017

Eps plater med spor

EPS plater med alufordelingsplater for mm vannbåren gulvvarmerør for enkel. Spør oss om råd for en løsning med vannbåren gulvvarme til din bolig! Vår nye Multi EPS plater har den fordelen at den er laget med innebygd tilbake spor.


Dette betyr at du sparer oppkjøp av vendeplatene. EPS mm gulvvarmeplater med pålimt aluminiumsfolie og spor for mm . Varmtech EPS 30mm med spor for Ø17mm rør (cc20) kr.

Er varmefordelingsplatene universale, slik at de passer på alle plater for samme . Ser at buildahouse har sluttet med det. Jackopor ( EPS ) med løse. Gulvvarmeplaten kan også leveres uten aluminiumsplater. Den leveres med spor for varmerør og senter- avstand. Ettersom platen både benyttes som standard ( rett ) plate og som vendeplate . Rette spor og vendespor for c-c 1og c-c 3mm er integrert i platen.


Varmeforde- lingsplaten dekker hele sporplatens overflate. EPS - plate med trinnlydsdemping.

Sporplaten med tilhørende vende- og tilførsels- plate er laget av EPS med mange gode egenska-. Platen passer perfekt både til. For legging i spaltegulv, Hunton Silencio trinnlydsplater, EPS systemplater og annet. Festeskinnene har spor som muliggjør ulike senteravstander.


Selges i hele kartonger a stk (4m²). KOMPAKT-løsningen leveres i tykkelse 13 . Roth Universalplate EPS kan benyttes til alle typer bygg. For drenering og utvendig isolering av kjellaryttervegger. Ved bruk av flytende gulv er kravet at det legges spon på EPS platene før parkett legges. Jeg har kjøpt Sundolitt Splater for å bruke disse for isolasjon av et . Produkttabell : EASY med vendespor.


LK Systemplate er plater i ekspandert polystyren med holdere for LK Golvvarmerør, se fig. Dette er erstattet av doble metallplater for å sikre jevn effektiv varmefordeling og et trykkfast. Metall- plater for varme- og trykkfordeling.


Før liming av plate , sørg for at undergulvet er plant, se rubrikken Legging av . Spor og jevnhet er registeret i disse undersøkelsene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg