tirsdag 14. november 2017

Konvensjonelle adresserbare brannalarmanlegg

Fagstoff: Oversikt over brannalarmens hoveddeler. En brannalarm skal oppdage og varsle om brann og røykutvikling. Detektorer, alarmorganer og betjening av disse.


Brannalarmanlegg kan deles i tre typer: konvensjonell , adresserbar og kombinert. Adresserbare brannalarmpaneler for land markedet.

Transcript of TYPER AV BRANNALARMANLEGG. Konvensjonelle brannalarm og brann-slukke paneler med marine typegodkjenninger. Automatiske brannalarmanlegg som er påbegynt planlagt kan.


Brannalarm gis ved alarmtilstand fra to detektorer på adresserbart system. Ved konvensjonelt system skal alarm alltid gis ved alarm fra to sløyfer eller to. For mindre bygg har vi alt fra til sløyfers konvensjonelle sentraler som kan benytte. Elotecs hovedfelt er brannalarm for alle typer bygg.


Trådløs adresserbar brannalarm – ROYAL.

Resitorene i Piren, brannalarm , magnetkontakt og sabbotasje alramen. I adresserbare anlegg har hver detektor i anlegget en unik adresse. I et konvensjonelt får sentralen bare melding om hvilken sløyfe alarmen har utløst . Vi prosjekterer, installerer og idriftsetter brannalarmanlegg i privatboliger og næringsbygg. I næringsbygg kan vi levere både konvensjonelle og adresserbare.


ELOTEC VOICE ES 80 vår nye konvensjonelle sentral er videreutviklet fra suksessen ES 60 og tilhører VOICE. Bufret Lignende Integrert brannalarm - og nødlyssystem. Tilkobling av diverse ikke adresserbare komponenter. PRODEX 1har konvensjonelle sløyfer på hovedkortet og kan i tillegg bygges ut med en analog sløyfe . KONVENSJONELLE VARMEDETEKTOR IP67.


Fordeler med brannalarm 104. I et adresserbart brannalarmanlegg er detektorsløyfene koblet i en ring med . Det kan være et lite konvensjonelt system i en barnehage, eller et avansert. X-E4-NL-er et konvensjonelt brannalarm og.


Installasjonshåndboka brannalarm utg. Koblingsskjemaer for IQ8Quad sokler, adresserbart. Ved installasjon av konvensjonelle systemer prosjekteres det slik at en sløyfe.

Vi har en rekke systemer å velge mellom, både når det gjelder brannalarmer og. MIFO leverer konvensjonelle og analoge adresserbare brannalarmsystem. List opp ulike typar av detektorar som kan inngå i eit analogt adresserbart brannalarmanlegg.


Vi tilbyr interaktive, analoge adresserbare og konvensjonelle system. Ved å benytte et av våre interaktive system får du et brannalarmanlegg som praktisk talt. Informasjon om intelligente adresserbare komponenter finnes i dokumentet.


Et velfungerende Brannalarm - og overvåkingssystem er meget viktig for sikkerheten om bord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg