fredag 10. november 2017

Egr rens spray

EGR ventilen til sodning er typisk med til at bilens kasseres til syn pga for høj forureningstal. Du får kjøpt EGR rens på sprayboks på BilXtra og andre bilrek. Les instruksjonen på boksen.


Viktig å ha litt mer turtall enn tomgang når . Køb EGR ventilrens : Rense - og plejemidler hos thansen.

Anvendes til at opløse aflejringer i EGR -ventiler, luftindsugningssystemet, manifolden og . Kjøp EGR Cleaner EGR ventilrens : Rense - og kjemikalier hos thansen. Fjerner avleiringer i EGR ventil og innsugsystem. Med dyseforlenger som gjør det mulig å komme til der avleiringene sitter fast. H2: Ekstremt brannfarlig aerosol.


H2: Trykkbeholder: Kan sprekke hvis den varmes opp. H3: Gir alvorlig øyeirritasjon.

Renseskum til turbo, EGR og indsugning. Würth additiver – I-et- rens. Hej Jeg har noget EGR rense spray (MOTIP) som skal sprøjtes ind imens bilen kører med ca. Der står på flasken sprøjtes ind . RENS AV EGR (EKSOSTILBAKEFØRING)!


Visste du at diesel motorer er utsatt for blokkeringer og avleiringer i innsug og EGR. Bell add partikelfilter rens giver optimal ydeevne og øget trækkraft på motoren. Med en EGR - rens er du sikret rensing slik at den mekaniske reguleringen i EGR - ventilen fungerer optimalt – hele tiden.


Vet det fins EGR rens på sprayboks som visstnok er effektiv men om det feks er en mebran i den sensoren som går i oppløsning samtidig er det . Til rensing av EGR ventil, tilsettes drivstoff. Gir bedre forbrenning og renser drivstoffsystemet. Eksempler på produkter jeg har funnet er QMI Turborens med PTFE og. EGR Rens SpecialRens Koncentreret renseprodukt til EGR -ventiler i benzin- og. Motip EGR rens 500ml spray.


Valvoline EGR Rens - Effektivt EGR og Turbo rensemiddel.

Rensemiddel til udstødningsrecirkulation. DPF cleaner( partikkelfilter rens ). Forgasser- og spjeldhusrens. Høyaktiv systemrens for 2- og 4-taktmotorer.


Jeg har købt en EGR rense spray på 5ml som jeg er lidt i tvivl om skal sprøjtes ind lige efter luftfilterkassen og luftmasse måleren i røret som . Prisgunstig og effektiv rengjøring av tilstoppede dieselpartikkelfiltre (DPF). Optimal ved hyppig bykjøring. Kan også brukes forebyggende. Undgå væskeansamlinger i systemet.


Efter behandling køres en tur på - 10 . Diesel EGR ventil rengöring för igensotad dieselmotor och gasspjäll. Tar bort sot i motor och avlagringar, aerosol för spjällhus och ventiler. Giver perfekt forbrænding.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg