onsdag 22. november 2017

Dekk til mc

Motorsykkeldekk, ulike modeller på dekkonline. Gode priser og rask levering fra eget lager i Norge. Vårt utvalg av merker og dimensjoner av MC dekk sikrer deg riktige dekk når du trenger det.


Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud på MC dekk. Online betaling - sending over hele landet.

Ekstremt billige motorsykkeldekk. Vi tilbyr deg de beste dekkene ! Uslåelige priser , portofri forsendelse innen Tysklan gunstig montering nesten overalt i . Dunlop er vår hovedleverandør av MC dekk. Vi har dekkene du trenger på lager for rask og kostnadsfri levering. Her får du enten med tynn hvitside, tykk hvitstripe . Michelin MC dekk har ikke bare en sterk .

Er du usikker på hvilke dekk som passer din sykkel? Innen nye dekk tas i bruk, skal det sikres at dekkene er rene og at etikettene er fjernet helt før kjøring. MC DEKK - Bridgestone er markedsleder på motorsykkeldekk i Norge. Dekkene har teknologiene fra roadracing og gatedekk. Hadde en merkelig telefonsamtale i dag.


Finn din lokale forhandler her. Hva kan anbefales av dekk til min nye mc ? Andersen Dekk og MC , Syftelan Hordalan Norway. Selv om billige dekk kan fungere under forhold de egentlig ikke er laget for,. Metzeler sine race vinner dekk MC6! Dette er en bekksett for fram og bak dekk ( -19)!


Utmerket holdbarhet, grep og ytelse på medium harde til harde . MC - dekk et bedre valg enn enduro- dekk. Flatt dekk på bilen er fort gjort å gjøre noe med om du har jekk og dekk i bilen men med en motorsykkel, kan det ta lengre tid og en plan er nødvendig. Skaffer også en del nye dekk på bestilling.

Oppgi bildenr og dekk dim på . Finner du ikke dekket du trenger? Vi bestiller mange typer dekk , så gi oss beskjed! Alle priser inkluderer nye ventiler og er ferdig omlagt og evt. Om de ikke har lov, og de altså likevel har gjort det, så bør du publisere .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg