torsdag 9. november 2017

Skiløp konnerud

Konnerud IL ønsker velkommen til et av Norges største landsrenn i våre World Cup løyper 9. Resultater: Resultater fristil. Velkommen til Gratis Åpningsuke på Aktivt Konnerud. Bli med på Aktivt Konnerud - et aktivitetssenter for alle, med en timeplan full av . Bufret Ny skisesong – alle er velkomne!


Konnerud er kjent for sine snørike vintre, og er et populært.

Equinor NC junior, Konnerud , Arrangør Konnerud IL, Gren Langrenn, Krets Buskerud Skikrets, Live. Rulleskisprint Konnerud - AVLYST, Arrangør Konnerud IL, Gren Langrenn, Krets Buskerud Skikrets, Live. Drammen, har vi på Konnerud kilometer med løyper som er. Astrid Øyre Slind jubler over seier i Visma Ski Classics-rennet Ylläs-Levi.


Skiføret på Konnerud , Konnerud. Dette er en uavhengig side for alle som er opptatt av skiføret på Konnerud. PUBLIKUMSKART-SkisprintDrammen-page-001.


FIS Cross-Country World Cup presented by Viessmann.

DRAMMEN - ET VAKKERT SKI -ELDORADO. Røykesone Konnerud Skistadion FIS World Cup Drammen Foto Roy Myrland. Magne Killingstad Konnerud IL World Cup Ski Idrett Buskerud . Mange skiløpere fra Nesodden og Frogn hadde planlagt å gå skirenn på Konnerud kommende helg.


Ringkollen (Skiforeningen). Røyken og Spikkestad (Skiforeningen). Krokstadelva, - et populært terrengløp for skiløpere (og andre) i alle aldre. PARKERING: Bruk også Sletta ved klubbhuset for parkering! Husk å beregne litt tid til å parkere og å komme seg på.


I rundt år har han jobbet frivillig for idretten i Konnerud IL og for Drammen. Det er imponerende å klare å samle både verdenseliten på ski , . Bli en enda bedre skiløper. Klikk her for spesialartikler om trening,. For tre år siden satte han seg et mål om å komme til Ski -VM i Lahti.


Nygård glir rundt i løypenettet på Konnerud , der Northug og verdenseliten . Vi går på ski i løypene selv og tar bilder og mener noe om føret, om det er fast eller. Må også si at Konnerud IL har gjort en fantastisk jobb med .

Klubben har hatt flere gode skiløpere , bandyspillere og . Snart er vi inne på stien som også var endel av Montebelloløypas skitrase, der horder av skiløpere en gang for over berg og dal mellom Konnerud og Sande. Alpinparken har tre nedfarter med ulike vanskelighetsgra inkludert en dynamisk park for ski og snowboard med egen skålheis. Alle våre løyper er brede med . Tiril Liverud Knudsen fra Konnerud , Agnes Irene Longfjeld fra Vikersund og Kristine Stavås. Helene spås en lysende framtid som skiløper. På vinnerlaget gikk Kristine Stavås Skirstad fra Konnerud , Filip Fjeld Andersen fra Geilo, Katrine . Begge er enige i at tida som aktive skiløpere for år siden er den beste de har hatt.


November, 2 Søndag, Langtur Løp eller ski , Jon Erik. Desember, 1 Søndag, Skirenn Konnerud , Konnerud il.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg