torsdag 16. november 2017

Impregnert lekt 30x48

Justert lekte 30xmm impregnert furu. Terrassebord 28x1mm impregnert furu klasse 1. Benyttes som anlegg for takstein og kledning, stendere i delevegger og utlekting i forbindelse med etterisolering. XMM IMPREGNERT TILBUDSPRIS.


MØRE 30XROYALIMP GRÅ LEKT.

Antall: Legg i handlekurv. Har sett veldig mange bygger rekkverk av liggene lekter. Er det vanlig impregnert ? Hos oss ble det brukt 36xvanlig imp- lekter. Furu høvlet i standard dimensjoner og impregnert til klasse AB til bruk over bakken.


Generelt benyttes det mer impregnert og liggende kledning på Vestlandet, til hus. Ved bruk av skruer for feste av kledningen kan man bruke 30xmm lekter. Vanlige dimensjoner: 11xmm, 23xmm, 30xmm, 36xmm, 36x73 .

Stolper av 48x7 liggende lekter , 30x, med 30mm avstand og standard terassebord på toppen. Alt er impregnert treverk, . Trykkimpregnert trevirke er beskyttet mot råte- og insektangrep og har betydelig lengre levetid enn uimpregnert trevirke. Lekt buntet uspesifisert LP. Det er vesentlig å bruke festemidler til impregnert trematriale som er så korrosjonsbestandig at de varer.


For festing av rett mønekappe skrus en trykkimpregnert lekt. Impregnert , Dim, Behandlet, enh. Lekter , x mm, CU impregnert. Sjekk priser på lekter impregnert lekt. Kjøp lekter impregnert lekt billig i nettbutikkene.


Kapp og rester av Royalimpregnert trevirke. I værharde kyststrøk og i områder hvor man har erfaring med mye fukt - eller insektskader benyttes ofte impregnert. FURU 30XCUIMP LEKT KL1 . Annonsen har utløpt og er nå arkivert. Minimum dimensjon på lekter er.


Takstein legges på et system av undertak, sløyfer og lekter. Nye sløyfer til tak 26ximpregnert , nye lekter 30xinpregnert,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg