tirsdag 6. februar 2018

Fullgjødsel 22212 pris

YaraMila er Yaras globale varmerke for NPK-gjødsel. Spesielt aktuell til gras i kombinasjon med husdyrgjødsel og til korn og . OPTI-NS 27-0-0(4S), 297-, januarpris. Fullgjødsel 22-2-, 395-, terminvare.


FULLGJØDSEL 22-2-- 6KG. HANDELSGJØDSEL (Alle priser gjelder ved kjøp av storsekk). Beregnet” priser på næringsstoffene. Ved å dividere kalkprisen med kalkverdien, finner man prisen pr.


Med dagens høye priser på kunstgjødsel kan det være penger å spare på å redusere det årlige. I dag koster fullgjødsel 22–2–kr per kg før frakt og. Optimal tilpasning gitt høy pris (Pfør) og lav marginal kostnad. Dersom ein brukte Paasche-liknande prisindeksar i staden. Faktorplott for tørrvekt som respons på gjødseltype, N-dosering og Måletidspunkt.


Vet du om Krista K har et annet navn fordi jeg fant det ikke i prislista til FK. Pris pr enhet kalk- verdi. NKP fullgjødsel 22-2-vil da tilføre jorda kg N, . Og så skal silke- og krepp- hosane ha takk. Forskjellen i pris skyldes først og fremst at.


PK 5-i tillegg, mens grasleddet er tilført kg fullgjødsel 22-2-og 24 . Man bruker ellers litt fullgjødsel om våren og litt nitrogengjødsel. Det hives ut jevnt for hån og vannes godt . Sist sesong hang vi fortsatt igjen med svært høg K- pris på verdensmarkedet, og denne har nå gått ned. Vi selger fullgjødsel fra Yara. Kalksalpeter fortrinnsvis i storsekk på 500kg, men vi har også . Programmet velger gjødselslag etter pris og dekning av næringsstoffer, slik. Vi har allerede redusert energibruken per produsert tonn fullgjødsel (NPK) og kalsiumnitrat (CN) med prosent.


Vi skal forbedre oss på dette . Selv kjøpte jeg vanlig fullgjødsel for ikke lenge siden. Vi snakker tross alt en pris på 3-kroner per kg her. Maskeringstape 38mm 2x25m harris pro - Europris.


Felleskjøpet har et klart mål om at pris på gjødsel i Norge skal følge nordeuropeisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg