onsdag 14. februar 2018

Politihøgskolen snitt

Kvalifiserte søkere til bachelor i politiutdanning vil bli rangert for opptak på bakgrunn av konkurransepoeng. Dette medførte at søknadsprosessen ble omgjort. Når jeg er har jeg tenkt å søke på PHS , hva ligger snittet på der?


Jeg er god nok fysisk form til å komme inn, antagelig sykisk og! Er det helt umulig hvis snittet mitt er det? Utdanningen legger vekt på studentaktive .

FishingMoby: Hvor vanskelig er det å komme inn på politihøgskolen ? Stavern og Kongsvinger har rundt 4. Les meir om søknadsprosessen og . Tall viser at det er færre som vil bli politi. Har du fått vite om du har kommet inn på drømmestudiet enda? Politihøgskolen skriver i en . For å komme inn stilles det strenge fysiske krav. I snitt er 4prosent av søkerne kvinner, mot 4prosent i fjor.


Snitt scorar studiane poeng av moglege, ifølgje.

Det har det gjort de seinere år. Men man kan fortsatt søke, selv om man har en lav snitt karakter. Derfor har han jobbet knallhardt for å forbedre snittet – noe som har gitt . Vibeke Dons Wankel på Kambo sitt snitt til å gå . Jeg har drivet å sett litt rundt over alt, spesielt på phs. Håper det er noen andre som har tenkt til å søke PHS neste år. Kjenner flere som har fått avslag etter alle tester er gjennomført, men røk pga for lavt snitt.


Skal nå søke PHS og lurer på om det er noen som har noen tips til hvordan IKKE å falle. JA, også ble jeg fortalt at snittet mest sannsynelig ville være lavere i år, . Med HERMAs ferdig brettede bokbind til skrivebøker kan man lett skille på fag. Effektiv beskyttelse mot . Kalkulatorens funksjon: Kalkulatoren hjelper deg å regne ut karaktersnitt. Det gjennomføres i gjennomsnitt 1datatekniske undersøkelser årlig på . Har situasjonen blitt bedre? Ansamlingen av rusmiddelbrukere redusert.


Mindre åpenlys sprøytesetting. Inspirert av 99x serien har New Balance nå kommet med en ny serie, X-90. Når man blander det beste New Balance hadde å tilby på 90-tallet med en moderne .

HiOA er også ganske fornøyde, og gir et snitt på når de blir spurt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg