mandag 5. februar 2018

Polere eksosanlegg

Det er vell muligheter for å fylle i lakk,våtslipe og polere opp. Chrome - Nybegynner innlegg 6. Produkter til krom som tåler høy varme - Produkter innlegg 6. GUIDE: Eksos Shine - Guider innlegg 28. Polering all krom og rustfritt stål deler på en bil er viktig.


Kjøretøyet bør alltid være i tiptop form, men dette er spesielt sant når du selger bilen din.

Gikk nylig til innkjøp av en stainless steel Delkevic slip-on til sykkelen. Etter vask er det endel vannmerker som er fint å polere vekk så sola kan . Bestemte meg for å prøve å gjøre eksosanlegget blankt og fint som det en. Tenkte å polere med dette etter jeg har klart å fått pusset det rent : polering igjen. Fjerne fastbrent pressening på chromeeksosrør 14.


Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Hei,Jeg har tatt på meg å polere en sprinter iløpet av noen uker, innser at dette vil ta ti. Gtechniq Professional MC behandling.


Du kjenner sikkert igjen det blå-lilla skjæret som blir i svanehalsen etter noen turer?

Alle eksos universalt (3produkter). Se våre prisgunstige eksosanlegg og katalysatorer. Bygger du bil, bør du sjekker våre universale eksosdeler.


Mangler: polere Flapdisc, polering - Biltema. Bufret Oversett denne siden Flapdisc, polering. For effektiv rengjøring og polering av metall. Også velegnet for forberedelse og etterbehandling av sveisefuger og lakkflater, samt polering. Kjøretøyet skal alltid være i tiptop form, men dette gjelder spesielt.


Hvordan polere rustfritt eksosanlegg. Det er liten tvil blant kjennere at forarbeidet er det viktigste når du skal polere bilen. Uten grundig rens av lakken, vil du heller aldri klare å oppnå en skikkelig . Vi har egen bøyemaskin for produksjon av eksosanlegg til veteranbiler. Rengjøring, polering fra MOTIP - Rimelige priser, rask levering, best kundeservice.


Rør dim fra og oppover med polerte rustfrie potter. Eksosanlegget gir vesentlig forbedring i dreiemoment og motoreffekt samt kvikkere gass respons noe som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg