torsdag 15. februar 2018

Hjørnelist aluminium

Hjørnelist i aluminium for utvendig hjørner. HJØRNELIST INNV AL NAT 5MM. Den avrundet hjørnelisten i aluminium krom polert er ideell for å avslutte og beskytte de utvendige hjørnene med flis.


Vi har også og veis hjørner i samme. Peiskos i hagen på kjølige sommerkvelder. Fibo er et vanntett veggsystem som har en garanti på år .

Den er forboret, frest og plastpakket. Monteringstilbehør til baderomspanel og til Kitchenboard. Multibox transparent med klemfeste til lokk. Innvendig hjørnelist i natur-eloksert aluminium , forborret og frest.


Teknisk informasjon: Benyttes sammen med BerryAlloc baderomspanel Benyttes til forsegling av utvendige hjørner Materiale: Aluminium. For fliser med eller mm tykkelse. Legges utenpå eksisterende fliser for å skjule skader eller dårlig håndverk.


To-delt hjørnelist i aluminium for invendig hjørne.

DatabladLes mer om Fibo to-delt hjørnelist 2 . Handle raskt og enkelt med . For enkel montering og foresegling av utvendige hjørner. Med Quadraloc er installasjonen raskere og enklere enn med tradisjonell hjørnelist. Trendy kantet hjørnelist i blank aluminium for bruk på utvendig hjørne og geborit ved flislegging. Proround hjørnelist hvit alu 1mm. Til montering av Fibo-Trespo veggpanel i våte og tørre rom og Kitchenboard på kjøkkenvegg.


Variabel sokkelprofil i aluminium til maxit fasadesystem. Det selvklebende belegget gir en . Hjemmeside Tilbud Kontakt. Lister og tilbehør til våre produkter. Kan kjøpes i vår nettbutikk nå!


Vi tilbyr et stort utvalg løsninger tilpasset ulike behov. Vi prosjekterer også tilpassede løsninger for våre kunder. Sjekk priser på alu hjørnelist. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Kjøp alu hjørnelist billig i nettbutikkene. Vi lager alt av spesialtilpasninger innen aluminium , rustfritt og syrefast stål til hus og hytte.

Vårt sortiment omfatter mer enn 1ulike profiler i blant annet: aluminium , messing, rustfritt stål, plast, tre og. Projolly - firkantet hjørnelist. FIRKANTLIST SORT BLANK ALU.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg