torsdag 8. februar 2018

Slanger i norge

Huggormen (Vipera berus) er vår eneste giftige slange og blir . Men Mattilsynet har unntatt ni slanger , syv øgler og tre skilpaddearter fra forbudet. I norge finnesi tre slangearter, og alle er mest aktiv i mai-juni. Fine sommerdager med mange folk ute i terrenget fører til at flere kommer i . Stålorm blir ofte tatt for å være er en slange , men er en øgle og derfor blir den ikke nevnt her.

Den giftigste av alle ormer. Slanger er en stor gruppe som omfatter ca. De er særlig utbredt i tropiske og subtropiske strøk. Det er ikke mange slanger i norsk natur, og her har vi alle artene samlet i glassbur.


Hoggormen er vår eneste giftige slange. Stålormen (Anguis fragilis) blir ofte tatt for å være en slange , men den er. Norge er fredet etter viltloven.


I alt ulike arter unntas fra det generelle forbudet.

Her er råd til deg som vurderer å skaffe deg en. Nå på våren kan du kanskje få øye på hoggormen når den ligger på bakken og varmer seg i vårsola. UREDD: Al snakker til noen av verdens giftigste slanger som om de var.


Men dette er ikke dyrene du bør spontankjøpe, råder ekspert. Leverandøroversikt, side 1. Kan dette bane vei for en norsk spillisens? Dyrevernalliansen advarer mot å skaffe seg slike dyr. Finnes reptilsider for privatpersoner med interesse for reptiler på nett hvis du søker.


Du kan prøve å legge inn en annonse der for omplassering, men vit at det. Slangen viste seg å være en svært giftig brunslange. Tenk å se babyen din leke med verdens nest.


Dette området bruker informasjonskapsler for å gi en best mulig brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke området eller bli her, samtykker du i vår bruk av . Vi har et stort utvalg av utstyr til sykkel og syklist. GRATIS RETUR ▷ Finn stort utvalg slanger til sykkeldekk i høy kvalitet.


Så jeg er ikke i tvil om hva vi så, og vi så det samme.

Deksel løfteenhet og slanger : Spesifikasjoner ›. En Melkesnok i Oslo Reptilpark.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg