mandag 19. februar 2018

Lia gård

Kan kombineres med reatreaten som starter mandag samme uke. Familieretreater, stille retreater, pilegrimsvandring og kreativ uke. Koppang, km fra Lia, er nærmeste handelssenter . Norges største retreatsenter med en mangesidig virksomhet.


Lia Gård innbyr til fordypning og lek,.

Dager med tid for ytre og indre vandringer. Sjelesørgerisk undervisning ved Mari Kolbjørnsrud og Leif Gunnar Engedal. Vandringer i nærområdet, med base på . Gjennom tidebønnene, undervisning og stillhet vil vi utforske dybden og . Prester og andre kirkelig tilsatte i bispedømmet inviteres til dager med stillhet, . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Noen så et innslag om dette stedet på Svartedals TV program tidligere i år.

Dette er et flott sted som driver retreat og kurs . Nå skal retreatsenteret med storstilt utsikt over Storsjøen i Rendalen også få . Senteret er en gammel ødegård som ble bygd om til retreatsenter på 70-tallet. Det vil bli underholdning, god og verdig, allsang, utlodning og litt ekstra servering. Og de hadde med en skikkelig . Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Undervisningen ved Trond Arne Hauge, Ola Ohm og . Villa Vest- bo- og omsorgsbase er en privat, døgnbemannet omsorgsbolig, med fem hybelleilligheter og en serviceleilighet.


Les mer om Nye Lia Gaard AS, . License Contact owner for more information. Jeg hadde sett for meg en gård , men så var Nye Lia et svært . Det ideologiske grunnlaget for virksomheten bygger på at Lia Gaard skal være et sted som skal gi grobunn for læring og utvikling. Vi ønsker å gi muligheter for . Jeg gjorde med andre ord som biskopene har anbefalt sine ansatte. Flere bispedømmer tilbyr retreat til ansatte .

Project: Sigurd Hole trio. Markering av godkjenningen av pilegrimsleden fra Åmot til Rendalen. Lia gård Jan Kåre Flystveit fra , Vest-Agder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg